Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAZAJCIE NA FACETOW oni naciagaja finansowo kobiety

Polecane posty

Gość gość
gorzej. Ja przyjeżdżałam do niego kawał drogi samochodem i traciłam kasę na dojazd, plus do tego zawsze coś ze sobą przywoziłam. Doszło do tego, że jak przyjechałam to w domu nie miał zupełnie nic, nawet papier toaletowy dziwnym trafem mu się skończył. Szliśmy na zakupy a on nie miał kasy. Kilka razy uzupełniłam mu zapasy produktów żywnościowych i in. robiąc to chyba z litości bo jednak go lubiłam. Zarabiałam sporo więc mogłam sobie pozwolić na wydatek paru stówek. W końcu znudziło mi się to sponsorowanie i "kopnęłam w dupę" dziada :)

Gość gość
urszak dziś Autorko, brawo za temat! :-) Ciesze sie ze temat zyciowy i kazda z nas dotyczy :-) Mialam takiego jednego ,udawal ze mafia od niego pieniadze chce 4tys zloty i zebym mu pozyczyla bo go zabija,buahha nie dalam i mnie zostawil, bo ja niedobra nie dalam mu kasy a on walczyl o swoje zycie, bzdury wygaduja a my im ufamy i wierzymy w te historie wymyslone.. ....a ten ex od tej wycieczki do Zakopanego to nawet mnie do siebie nie zaprosil,,bo by mial koszta herbatka itd.. oszczedzaja faceci na nas bardzo :-))

Gość gość
Oni są bardziej pazerni od kobiet, ale zawsze się będą bic w piersi ze nie. K**wa tylko patrzą żeby sie przyssac albo przynajmniej nie dokladac

Gość gość
moja kolezanka miala faceta 2 lata,dokladal jej sie do mieszkania i jedzenia ,ale jakie mial wymagania :-)) przyszedl do niej z dlugiem 10 tys zloty odszedl na plusie 3 tysiace, nie wielka kasa ale na niej siedzial jak pijawka

Gość naiwna40
Ja dałam mu połowę pieniędzy na to żeby kupił sobie mieszkanie. Żadnego kwita nie mam. Gotuję, piorę, sprzątam, daję d**y. Ciągle źle, mało. Jestem kochanką żonatego mężczyzny, który odszedł od żony i urządził się moim kosztem. Żona była zła, a teraz ja jestem jestem jeszcze gorsza. Na rozwód pieniędzy nie ma, wszystko przepija po tygodniu od wypłaty zero. Rozpieprzyłam małżeństwo, no to mam za swoje. Poczeka, zedrze ile się da i pójdzie do innej. Chyba jednak żona ta tym skorzysta darmozjada i lenia pozbyła się z domu.

Gość gość
Nikt nie każe dawać ci się naciągać