Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ja mam takiego pecha?

Polecane posty

Gość gość

W tamtym tygodniu widziałam chłopaka który non stop bawił się tym swoim telefonem pewnie pisał ze swoją lasencją bo kilka razy się uśmiechał do tego telefonu. Od ponad miesiąca mi się podoba ale widać że nie mam u niego szans. Chciałam go zaprosić na fb ale chyba sobie daruje bo nie mam tam żadnego zdjęcia i nie wie jak się nazywam i tak pewnie by mnie nie przyjął. 3 raz mnie spotyka to z****ne nieodwzajemnione uczucie. Idę się pociąć. Nikt mnie w życiu nie zechce :(

Gość gość
Chłopak smsuje, chcesz go zagadać na fb, no i chcesz się pociąć. A tnij się, niewielka strata dla świata.

Gość gość
No cóż, to tak jak z facetem co chciał wygrać na loterii, modlił się do Boga i modlił, miesiąc, dwa, trzy, pół roku, rok i nic. W końcu zdenerwowany krzyczy "BOŻE DAJ MI WRESZCIE SPOKÓJ !!!" a Bóg mu na to " TY MI DAJ SPOKÓJ, KUP LOS !"

Gość gość
Byc moze sprobuj poszukac wsrod osob z ktorymi masz juz jakis kontakt, jakas latwosc rozmowy. Tutaj byc moze naprawde wystawiasz sie na niepowodzenie. Najlepiej sie na kogos nienakrecac jezeli sie nic o nim nie wie. Byc moze nakrecacsz sie wlasnie na takich ludzi, i dlatego pozniej wydaje Ci sie, ze masz pecha. Ja tez tak kiedys mialam.