Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

bruneci są przereklamowani

Polecane posty

widzialem tw bloga. jeju jaki kicz. powaznie wez sie fiku zerznij z kims bo we lbie ci sie tak p****alo ze az publicznie uwage ci zwracam i nawoluje do porzadku... 🖐️

uwazam ze sposob w jaki ty podchodzisz do facetow to jakas schiza. powaznie wez wyjdz na miasto, zaloz obcisle legi, lekka kieske, wez daj sie po d***e i cyckach dotknac i przestan jeczec oh ah ale on amant.... :o

obcisłe legi? :O gdzie ty masz gust ani to ładne ani seksowne, w sam raz do chodzenia po domu czy an fitness. I strasznie trąci desperacją do Ciebie, żenujacy poziom, porady niczym kafetryjnych prawiczków, normalnie drugi Looser nam wyrósł.

dzisiaj moja kumpela z biura byla w obcislych legach i delikatnej sukience ze lekko zakrywala pupe. powaznie, malo myslalem o pracy jak przechodzila...

to ubierz sie w szykowny stroj do kujawiaka tylko czy on bedzie seksy? a moze chcesz jakies transkinezy wykorzystac we flircie. dziewczyno ty jestes tak mega oderwana od rzeczywistosci jak moja ex... edit: nie mam zadnych seksualnych frustracji po prostu az na wymioty zbiera jak sie 1500 razy widzi te same jeki jakiejs frustratki! ogarnij sie kurde! po co bombardujesz ludzi swoim zalem....?

Gość dupniety_na_umysle
Przerzucasz się na blondynów ? :)

Nie wiem czemu przypisujesz mi cechy urojone w twojej głowie , czy też cechy eks. Proszę abyś swoje frustracje pozostawił dla siebie. Nie mam zastrzezeń do tego jak sie ubieram.

Fajni mężczyźni, podkreślam, FAJNI MĘZCZYŹNI wielokrotnie komplementowali moje sukienki :)

fiku mikuu lesbijko na stoliku :P ty jesteś nie zrównoważona psychicznie ponieważ jaka idiotka zakłada ciągle te same tematy o brunetach ? maż nie równo pod sufitem :classic_cool:

nie mam takiej kolekcji zdjęć, poza tym nie czuję potrzeby aby TOBIE coś udowadniać, ja wiem lepiej

Gość Brunatna dziewica
jesteś płaska jak decha :o

no przecież napisałam Ci że ubieram się lepij niz przewiduje twój hmmm wyrafinowany gust

myslisz ze nie umiem doradzic kobiecie w czym wyglada sexy w czym eleg a w czym jak idiotka? :P:)

serio nie mam zdjęć, bym wysłała, żebyś się odczepił, z tmy że równei dobrze mogłoby to przynieść skutek odwrotny.

myślę że twój gust, to jest twój gust, a niekoneicznie gust bruneta, który by mnei interesował