Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nakładacie jutro dzieciom czapki? Ma być 4 ..6 stopni

Polecane posty

Gość gość

I tak się zastanawiam czy nałożyć. Syn ma 4 lata.

Gość gość
No pewnie ze tak! Nie koniecznie zimowa ale jesienna. A czy w zime sa cieplejsze dni nie nosisz kortki? Bo czasem sa takie temp jak w zimne lato a w tedy nikt korkti nie wklada

Gość gość
A 6 stopni to dużo?

Gość gość
Nie zakładam, kurtki też nie założę a co tam w końcu 6stopni to prawie upał :)

Gość gość
6Ctopni to malo, przy takiej tem ludzie zamarzaja..

Gość gość
Zapowiadają załamanie pogody, orkan Aleksandrę - więc będzie wściekle wiało (i obniżało odczuwalną temperaturę o x stopni), a ty się zastanawiasz?

Gość gość
nie no cos Ty jutro zrzucamy czapki kurtki i szaliki bo bedzie az 6 stopni :D k***a skad sie biora takie idiotki :D

Gość gość
Ja wyjęłam z powrotem letnią garderobę dziecka.Co będę go przegrzewać :classic_cool:

Gość gość
Ty tak serio czy żartujesz?

Gość gość
Ubior na jutro: Bikini dla kobiet, szorty dla mezczyzn...

Gość jfufucud
Temat calkiem.serio, bo jak pod koniec listopada zalozylam taki sam temat przy takiej samej temp, to.mnie z******** l y s c i e ze przegrzewam dziecko. No to pytam.

Gość gość
Jutro to ja nie wyłażę z chaty bo orkan ma przyjść :classic_cool:

Gość gość
Autorko nie słyszałaś że ma być silny wiatr?

Gość gość
U mnie jutro ma być plus 3 deszcz ze śniegiem nieprzyjemny wiatr. Kurtka jesienna, czapka na głowę konieczna, aczkolwiek nie ta zimowa, i ewentualnie kaptur kurtki. Ale to okaże się rano, ja patrzę na faktyczną pogodę, a nie na prognozy. 2 dni wcześniej temperatura oscylowała w okolicy plus 1, a na dworze wiosenna pogoda - brak wiatrów i mała wilgotność powietrza powodowała, że był cieplej niż wskazywały termometry. Jutro zanosi się na odwrotną sytuację, może być zimniej, niż będą wskazywać termometry.

Gość gość
Sama jak jest zimno to nosze a czapę w tym roku ubralam w październiku bo mi bylo zimno. 4/6 stopni to dla mnie pogoda idealna na czapę a jak wieje to moze byc i 15 st a wystarczy zimny wiatr i juz mnie Glowa boli. Dziecko moje tez nosi, nawet wcześniej niż ja!

Gość gość
czapka jest obowiązkiem nawet kiedy jest 30 stopni, żeby ochronić przed słońcem, chociaż kiedy syn bawił się latem na placu zabaw, który całkowicie był schowany w cieniu, to latał bez czapki, mój ma 2 lata i zawsze ma czapkę, ale na cieplejsze dni, lżejszą, a na mrozy grubą z nausznikami. Od głowy nie przegrzejesz dziecka, a jak założysz mu body, bluzke, golf i sweter to wtedy mozna mowić o przegrzaniu

Gość gość
No co ty,a co na mroz zalozy sie potem dziecku??? A tak serio? Ja ostatnio pogody nawet nie ogladam:P ubieram siebie i dziecko mniej wiecej tak samo,wiadomo ze przy mrozach troche cieplej,ale ciagle ta sama kurtka i dla mnie i dla dziecka.czulam ze dzis cieplej ale bylo mi akurat.

Gość gość
Tak ! Tylko z daszkiem i obowiazkowo krotkie spodenki ! A tak na marginesie,puknij sie w ten pusty leb :-o