Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy na prawdę nie potraficie ze sobą rozmawiać

Polecane posty

Gość gość

Mnóstwo ludzi na tym forum zarówno mężczyzn jak i kobiet wypytuje tu o przeróżne rzeczy związane z ich partnerem..a co lubi? A co jego/jej zdaniem oznacza..? ..a co mam zrobić w tej sytuacji..? i wiele, wiele różnych.. LUDZIE ! Czy Wy na prawdę ze sobą nie rozmawiacie ? Wszystkie odpowiedzi na te pytania otrzymacie rozmawiając. Po prostu ! Czy to takie trudne? Rozmowa w związku to podstawa..i wszystko stanie się jasne..nagle okaże się, że autor wypowiedzi miał coś innego na myśli, coś innego chciał osiągnąć itp.

Gość gość
ZRÓB MI LODA

Gość gość
'naprawdę' to jedno słowo do nauki, gimbie

Gość gość
..aa Wy jak zwykle nie wiedząc, co odpowiedzieć czepiacie się ortografii..ciekawa jestem czy Ty też jesteś taki poprawny gościu? Loda robię tylko mężowi, pozdrówka

Gość gość
mam identyczne przemyslenia, najgorzej jak laska pyta o prezent, co kupic mezowi? tak jakby kompletnie nie znala typa wychodzac za niego, albo myslala,ze wszyscy z fiutami sa identiko

Gość gość
Okazuje, sie, ze nie jest tak prosto rozmawiac. Nie kazdy potrafi, nie kazdy chce. Czasem tez sa rozmowy, ktore i tak do niczego nie prowadza. Czasami dobrze jest poznac opinie innych, a zrobimy i tak jak nam serce czy rozum podopowie.

Gość gość
nie rozmawiam z mężem. usta mam wciąż zajęte.

Gość gość
Co do prezentu, tez uwazam, ze powinnismy wiedziec co sprawi radosc naszym najblizszym. Czasem jednak jakas podowiedz moze ulatwic zycie.

Gość gość
Taka uroda tego forum. Każdy ma wybór aby się wypowiedzieć, lub nie. Nawiasem mówiąc, ludzie TUTAJ nie potrafią rozmawiać a co dopiero w związkach i między sobą ;-)

Gość gość
Popieram, gosciu powyzej.