Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość francuska

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie (i Panowie)! Czy to normalne że mój facet nie lubi seksu oralnego? Ja bardzo lubię mu robić loda i cały czas go do tego namawiam( jestem maniakiem :) ). Niestety on twierdzi, że go to zupełnie nie podnieca i nie czuje przy tym przyjemności. Wszystkie inne intymne sfery naszego życia układają się dobrze, jest napalony jak szczerbaty na suchary, no ale loda nie chce.

Gość Nortons
Spróbuj zagryźć, może wtedy poczuje przyjemność.

Gość Nortons
Gdyby tak moja chciała połykać..

Gość gość
A ja lubię poykać jego sperme a on moje soki podczas minetki.

Gość gość
Ostatnio chciałam połknąć - powiedział że go to brzydzi :(

Gość gość
Może nie robisz tego dobrze - inni byli zadowoleni, czy to Twój pierwszy francuz? Rany, jak ja bym chciał zaznać takiego seksu, uwielbiam lizać i być lizanym, robię to swojej żonie przy każdej okazji, a ona głucha na wszelkie prośby... :-(

Gość gość
gość dziś jesli twoja zona nie lubi tego to mozesz moją tzipke wylizac ..

Gość gość
To mój pierwszy facet, mimo to wydaje mi się że dobrze mi idzie. On z góry zakładał że go to zupełnie nie podnieca, a Ja to uwielbiam <3

My oboje uwielbiamy miłość francuską,bardzo mnie to podnieca gdy żonka pieści usteczkami mojego penisa,mam wtedy bardzo obfity wytrysk,żona bardzo uwielbia łykać moją sperme,ja odwzajemniam jej się tym samym, gdy ma orgazm wtedy ja wypijam jej soczki.Jest to cudowna przepiękna miłość,czujemy oboje że jesteśmy niewiarygodnie zakochani w sobie,dziś rano moja cudowna żona zrobiła mi takącudowną pobudke,biorąc go w swoje cudowne usteczka i pieściła go aż dostałem obfitego wytrysku,podkreśle tylko że żona jest w ciąży i takie doznania są bardzo pozytywne dla nas obojga.Lodzik i Minetka to jest coś pięknnego

My oboje uwielbiamy miłość francuską,bardzo mnie to podnieca gdy żonka pieści usteczkami mojego penisa,mam wtedy bardzo obfity wytrysk,żona bardzo uwielbia łykać moją sperme,ja odwzajemniam jej się tym samym, gdy ma orgazm wtedy ja wypijam jej soczki.Jest to cudowna przepiękna miłość,czujemy oboje że jesteśmy niewiarygodnie zakochani w sobie,dziś rano moja cudowna żona zrobiła mi takącudowną pobudke,biorąc go w swoje cudowne usteczka i pieściła go aż dostałem obfitego wytrysku,podkreśle tylko że żona jest w ciąży i takie doznania są bardzo pozytywne dla nas obojga.Lodzik i Minetka to jest coś pięknnego

Gość Stokrotkaaa22
Ojej oddaj mi tego tego faceta, marze o takim! :p