Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAnja

co byście wybrały?

Polecane posty

Gość mamaAnja

Dziewczyny czy mając 10. 000 zł oszczędności rocznie i 2 pokojowe mieszkanie. Jedno dziecko .Czy kupilibyście 3 pokojowe mieszkanie ?. Nie planujemy więcej dzieci, choć tez ich nie wykluczamy ze za kilka lat zmienimy zdanie... czy wydalibyscie te kase na wakacje, ciuchy i życie na fajnym poziomie a ręsztę wpłacilibyscie na konto... dodam ze rożnica , którą musielibyśmy dopłacić to 100 tys zł . Oboje z M marzymy o podrózach a to niestety kosztuje ... A wy co doradzacie?

Gość gość
nie potrzebne wam większe mieszkanie. Wybrałabym podróze .,..

Gość gość
To zależy czy chcecie być więźniami rzeczy martwych czy żyć i używać ile wlezie na tyle na ile was stać. Podróże można wykupić w gruponach, last minute, wyjechać o nietypowej porze roku i nie będzie tak drogo. Swiat się zmienia i być może kiedyś nie będzie co zwiedzać przez problemy polityczne a mieszkanie zawsze się znajdzie.

Gość renata86
Jasne,ze na mieszkanie A jak juz je kupicie to znowu nazbieracie na inne rzeczy.

Gość mamaAnja
Jesli bysmy sie zdecydowali na mieszkanie to tez jeździlibysmy na wakacje tylko zamiast do Grecji to w Polsce albo tańszych miejscach za granicą...Nie zażynalibyśmy się na ten kredyt, jednak ja zawsze sobie marzyłam zeby sobie poszaleć. A teraz kiedy jest to mozliwe nabrałam wątpliwości, że mam całe życie przed sobą i chce przepuścić tyle kasy....że ją zmarnotrawie itp.