Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena10

Czy ja nie znajdę chłopaka?

Polecane posty

Mam aż 172cm wzrostu :(, a faceci wolą niższe.... Mam obawę ,że nikt mnie nie bdz chcial bo jestem wysoka :(

Gość turkuć
a nosisz szpilki?

właśnie nie, bo wtedy bym sie czuła jak zyrafa. Znaczy ja mam dopiero 15 lat, juz nie rosnę. Ale boje sie ze w przyszlosci nikt mnie nie bdz chcial

Gość turkuć
A to jeszcze nie noś, bo dziewczynka jeszcze jesteś ;) Ale jak będziesz miał 18 to noś! Ja mam 184 cm. I jak dla mnie to mogłabyś nosić 10, 11, 12 cm szpilki i bardzo by mi się to podobało. Robisz sobie sztuczny problem, bo 1/ wysokich mężczyzn jest sporo 2/ wysokie kobiety wielu mężczyznom się podobają 3/ do nauki ;)

Wiem robie problem ale czytając "Małe jest piękne, a wysokie do wieszania firanek" to mi się słabo robi... Dużo facetów mówi ,że wolą małe kobiety a nie takie przrośnięte... mam dość -_-

Gość turkuć
Nakręcasz się. Masz 15 lat i cały czas nakręcasz się czymś, co nie tylko nie jest problemem, ale po prostu przeszkadza ci żyć. Dzisiaj w twoim wieku jest wiele dziewczyn, twojego wzrostu i wyższych. Wiesz o tym! Wysokich mężczyzn jest mnóstwo. Nie jesteś i nie będziesz sama pośród karłów :D Poszukaj w sobie cech, które ci się podobają i myśl, staraj się myśleć o sobie dobrze. Możesz pomyśleć, że to jest takie gadanie, co za chwilę ci powiem, ale po latach, inaczej na to spojrzysz i stwierdzisz, że niepotrzebnie spalałaś swoją energię na sprawy marginalne.

Czytając moje wypowiedzi dochodze do wniosku ,że mam rozdwojenie jaźni. Raz już mi się wydaje ,że zaakceptowałam swój wzrost a za chwilę przychodzi chory kompleks ,który każe mi się nad sobą użalać, doszukiwać się innyh rzeczy ,które tylko zaśmiecją mi życie... Nie potrafię pomyśleć racjonalnie.... Zdaję sobie sprawę ,że jest wielu wysokich facetów ale... "ale" sama nie wiem co jest ze mną nie tak...

Gość gość
sorka , ale 15 lat to jest za młoda na loda , wiec spadaj