Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka poronila w 29 tyg

Polecane posty

Gość gość

Tzn serce przestaloq bic a wszystko bylo w porzadku do tej pory, idealne wyniki, pocieszam ja jak moge bo ona bardzo chciala miec dziecko, szkoda mi takich kobiet bo wiem ze bardzo przezywaja to tylko nie rozumiem tego skoro z dzieckiem jest wszystko w porządku to dlaczego serce przestaje bic

ja teraz jestem w 29 tygodniu i nie wyobrażam sobie zebym teraz miała poronić:( biedna ta twoja kolezanka:( cholera rozumiem tak do 3 miesiaca bo maleństwo słabe i łatwo o poronienie ale w zawansowanej ciazy to jakis koszmar.

Gość gość
nie poroniła tylko urodziła martwe dziecko-poronienie jest do 21 tyg ciąży. jest wiele przyczyn, jeśli będą się starać o drugie dziecko na pewno lekarze zlecą wcześniej konkretne badania dla niej i dla jej męża. dziecko teraz z pewnością będzie miało sekcję zwłok-to tez może da odpowiedź nt przyczyn. kiedy już upora się ze swym fizycznym stanem zdrowia i formalnościami poleć jej stronę www.dlaczego.org.pl Jest tam forum dla osieroconych rodziców, porozmawia z innymi mamami w takiej sytuacji jak ona. nikt nie zrozumie jej lepiej niż inna mama która straciła dziecko.