Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Becia352

Buty włoskie

Polecane posty

Gość Becia352

Hej, hej! Chciałabym sprezentować mężowi na gwiazdkę ładne porządne buty włoskie. Zawsze takie chciał, ale ostatnio tyle pracuje, że na nic nie ma czasu. Ja też jestem nieco zalatana, ale grudzień ucieka dzień za dniem, więc czas najwyższy by o tym pomyśleć! Podsuńcie mi proszę jakieś pomysły, gdzie najlepiej takich butów szukać. Oczywiście mam na myśli jedynie prawdziwe, włoskie buty ze skóry, a nie żadne podróby.

Gość gość
na seks Twój mąż kotku też nie ma czasu?

Gość gość
męża zainteresują buty tej firmy www.roksa.pl

Gość gość
Jeśli szukasz butów włoskich dobrej jakości, to zdecydowanie polecam Italshoe.pl Dobra jakość i gwarancja, że przetrwają kilka lat. Polecam!

Gość krystyna822
Tez korzystam ze sklepu www.italshoe.pl. Mój mąż kupił sobie ostatnio buty na zimę. Widać, że są porządnie zrobione, więc nie boję się, że nie wytrzymają do wiosny.

Gość Karolina934
Sprawdź sklep www.italshoe.pl. Maja tam duży wybór butów zarówno damskich, jak i męskich. Kupuje tam regularnie i jestem bardzo zadowolona z każdej pary, którą posiadam.

Gość beeeica983a
Jak włoskie buty, to tylko ze sklepu Italshoe.pl! Kupuje tam od dawna, moja siostra i mama również. Zawsze jestem zadowolona z zakupów.

Gość gość
Włoskie buty kupuje w jednym sprawdzonym sklepie - https://viadellaspiga.pl/buty I jeszcze się nie zwiodłem, na prawdę prawdziwe, porządne od projektantów :)