Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byśie teraz zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Facet zaczął mnie olewać, więc postanowiłam ,że będę trzymać go na dystans, odpisuje mu , ale trzymam w lekkiej niepewności. I faktycznie zaczął się mną bardziej interesować, ale wczoraj mi napisał wieczorem żebym napisała jutro rano bo on idzie spac i życzył słodkich snów - czyli zasugerował ,że mam się dzisiaj rano odezwać pierwsza. Odpisałam "ok" ale nie chce sie odzywać bo to zburzy moja cała strategie... narazie w koncu chce go jeszcze troche potrzymac na dystans zeby sie postarał. Z drugiej strony nie chce przesadzić w drugą stronę... co radzicie?

Gość gość
powiedz mu że jesteś w ciąży ale nie z nim

Gość gość
ale ja pytam powaznie

Gość gość
Znowu ty, znaczy sie ze on liczy znowu na seks w weekend. Sama piszesz, ze cie olewa i dal ci ejasno do zrozumienia, ze chodzi mu tylko o seks. czyli zbliza sie weekend i ma ochote cie zaliczyc, ale pamietaj, ze potem znowu na jakis czas zamilknie.

Gość gość
powiedz mu że wolisz palcem pipke pocierać i nie chcesz już nigdy jego kuśki

Gość gość
Doradzam ograniczyć czytanie dennych gazet i głupich for . Zalecam odrobinę myślenia.

Gość gość
No ja samodzielnie też myślę, ale ta sytuacja jest dośc skomplikowana bo widzę ,że on lubi " gonic króliczka" i to działa na niego tylko znowu nie chce przeholować :O

Gość gość
No co ty ? Samodzielnie też myślisz ? A nie widać .

Gość gość
10:33- to że liczy na seks to napewno ,ale jak go dłużej przetrzymuje to on z zwykle zaczyna się bardziej mną interesować , więc jakbym go ciagle trzymała w takiej lekkiej niepewności ,albo co jakiś czas? moze w tym jestmetoda dla niego?

Gość gość
10:41- już nie zgrywaj takiej mądrej, ciekawe czy ty nie miałaś nigdy problemu z facetem i czy zawsze wiedziałaś co zrobić żeby było ok

Gość gość
Watpie, poprostu sie teraz odezwal, bo mu pasuje, a nie ze sie przeja, ze mu odpisalas dopiero po kilku godzinach. On sie odzywa po 4 dni....naprawde daj spokoj, bo od miesiaca nie myslisz racjonalnie, a bedzie jeszcze gorzej z czasem. On juz sie zadomowil w twojej glowe...

Gość gość
ale z drugiej strony nie jest to byle kto , pewnie mogłby mieć nie jedną ,a jednak przez te 4 miesiące mu się nie znudziłam...widzę taką prawidłowość ,że jak okazuje mu zainteresowanie to on je traci, jak ja sie dystansuje , on się zaczyna odzywać...taka zabawa w kotka i myszkę

Gość gość
Oj dzieciaki dzieciaki:O

trzymnie na dystans jest slabe, lepiej znajdz sobie innego albo sproboj ogarnac stary temat... :P a najlepiej wyjedz na wczasy to zawsze pomaga :D:P

Gość gość
a ja widze, ze ty sobie wmawiasz. On cie olewa, powiedzial ci wprost, ze chodzi mu tylko o seks, a ty sie nie wiadomo czego doszukujesz. Poza tym nie jestes jednyna ktora bzyka (sama pisalas, ze mu sie fakty myla).

Gość gość
z jednej strony mi tak sugerował ,ale pisze też ,że tęksni ,że myśli o mnie itd... nie wiem ile w tym prawdy ,ale jakby tak nie było to chyba już bym mu sie znudziła... nie wiem czy jestem jedyna, czy nie , nie mam żadnych dowodów w sumie , moge tutaj tylko gdybać bo nie sledzę go przecież

Gość gość
zbereźnik- słabe? ale jakoś działa na facetów z tego co widzę...

Gość gość
to dlaczego jak zlewam faceta to on się odzywa, a jak okażę mu tylko ,że mi zalezy on zaczyna trzymać na dystans?

Gość gość
to taka głupia gra i psycha. Dbać powinien każdy a raczej chcieć dbać, bo to ciężka praca każdego dnia budować związek, który daje satysfakcję i spełnienie a nie popada w rutynę czy poddaje się