Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet niezonaty,kawaler to najgorszy ochłap na tej ziemi

Polecane posty

Gość gość

dziwolągi ,dziwaki ,faceci z bardzo zrytym beretem Nie lubiani przez kobiety ,wręcz omijani

ja jestem kawalerem ale mysle ze gdybym w 2004 roku nie rozstal sie z dziewczyna to bylaby moja zona, mialbym juz pewnie 3 dzieci, dom i jezdzil bezpiecznym autem... :P

Gość gość
Droga pisarko, droga desperatko, naprawdę nie musisz całemu światu ogłaszać, że już żaden wolny porządny facet ciebie nie chce i jedyne co ci pozostało to zostać ewentualnie tą drugą -kochanką. Samotne święta a on będzie kolacje wigilijną jadł z żoną i dziećmi ale nie martw się wyśle ci sms z buziaczkami. Twoje wybory i Twoje życie, ale żeby się tym chwalić i przekonywać o swojej naiwnej słuszności. Akcja desperacj

Gość gość
no fakt, jak w tytule- NAJGORSZY OCHŁAP NA TEJ ZIEMI. Ona pisze o sobie.

Gość gość
Najgorszy ochłap to k***y, które biorą się za zajętych, bo są tak zakompleksione, że muszą się dowartościować "odbijaniem". Wartościowa kobieta nie ma potrzeby się tak upadlac, by w swoim mniemaniu potwierdzić własną wartość :D :D :D

Gość gość
Święta się zbliżają więc qrwy jeczeć zaczynają :D:D:D

Gość gość
Wspolczuje autorko samotnosci. Moze porzucil cie facet, moze zaden cie nie chcial, wiec wyzywasz innych. To smutne....

Gość gość
Ja życzę kochankom p**********h świąt, może coś trafi do tych pustych łbów. Choć marne szanse. Już widzę te gierki przedświąteczne, chore manipulacje psychopatek.

Gość gość
Autorka ma trochę racji. Kobiety wolą odbijać sobie facetów niż zabrać się za kawalera a już o prawiczku nie muszę pisać co myślą. Taka kobieca natura walczyć o zajętego choćby dupka niż dać szanse fajnemu kawalerowi.

Gość gość
Najwieksze ochłapy to takie zdziry jak ty zas.rana dziunio, dostalaś kosza od kawalera co umie postawic na swoim i szukasz zrozumienia teraz HAHAHA

Gość gość
każdy był kawalerem i co ?wcześniej to były ochłapy?a po ślubie już ochłap zmienia się w coś fajnego?:-) p********z jak potłuczona,też myślę że dostałaś kosza od kawalera który wolał być sam niż z kimś nieodpowiednim wg niego