Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Medikor, Szpital im. J. Śniadeckiego N.Sącz czy porodówka w Gorlicach? opinie

Polecane posty

Gość gość

Któraś z was rodziła w którymś ze szpitali? Jakieś opinie?

Gość luna0207
Ja rodziłam w Gorlicach, ze dwa lata temu. W tym roku w październiku oddali wyremontowany trakt polożniczy. Z położnych jestem bardzo zadowolona, tak samo jak i z pielęgniarek na oddziale. Lekarz no cóż zależy na kogo trafisz, zresztą lekarza widzaiłam przez chwile. Jak pewnie wiesz nie ma u nas zniewczulenia jest tylko gaz rozweselający.

Gość gość
Ja polecam stary szpital w Nowym Sączu. Byłam tam dwa miesiące temu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Z wyjątkiem braku lampek w salach ( musiałam sobie przynieść z domu), wszysko inne super. Poród wspominam dobrze, wszyscy mili. Opieka nad noworodkiem bardzo dobra. Dzieci przebadane, nie żałują na badania :). Mozna się wyspać w nocy, bo jak się jest zmęczonym, to dziecko zabierają na noc. Położne fajnie pomagają przy karmieniu.

Gość Nss
A są tam już znieczulenia przy normalnym porodzie ? Czy dokarmiają dzieci butelką, jakbym nie miała pokarmu na tyle ? Czy muszę mieć swoje ubranka i pampersy, czy dają szpitalne ?

Gość gość
szpital w gorlicach sobie odpuść, Nowy Sącz- jesli to ten szpital panstwowy to też. Gorlice- wiem co mówię- NS - z opowiadań. W sączu ponoć swietny ten prywatny Medicor chyba, albo państwowy w Krynicy

Gość gość
Szpital Śniadeckiego -zapomnij - komuna, na ginekologii beznadziejni straszący lekarze leżałam na patologii i to był koszmar, każdy mówił co innego, nie będę sypać nazwiskami ale każdy kto choć trochę zna ten oddział to wie o kim mówię.Na tą opinie wszyscy tam pracowali przez kilka lat i pewnie teraz będą się chwilę starać bo pacjentki uciekają...Na szczęście do porodu miałam już możliwość wyboru i wybrałam Medicor. Dziewczyny to jest zupełnie inna bajka, czysto, nowocześnie , wszyscy mili, grzeczni uśmiechnięci starają się, jest znieczulenie do porodu polecam !!!Jest też zabezpieczenie dla dzieci więc jakby coś się działo to dzidziuś zostaje co w moim przypadku właśnie przeważyło , że nie wybrałam Roztoki.Pomagają po porodzie, super pani od laktacji , dużo mi pomogła...Wiem niestety że część osób robi im na złość i różne głupoty na mieście mówią, ale ja po prostu pojechałam do szpitala i wypytałam ordynatora o wszystko i zdementował informacje o płatnym pobycie i usługach, o braku badań itp itdNajlepszym źródłem są matki które tam rodziły. Ja wszystkim zachwalam bo mam cudewne wsponienia dzięki nim i nie boje sie kolejnego porodu jak część moich znajomych. Jeżeli chodzi o Gorlice to ja akurat słyszałam dobre opinie, ale to pewnie zależy co się działo, bo jak jest fizjologia to pewnie wszędzie mozna rodzić....

Gość gość
A jak z konsultacjami specjalistów w Medikorze bo mam problemy kardiologiczne. Gdyby się coś działo to co ?

Gość gość
Powaznie taki zły ten oddział gin pół w krynicy ? Mam tam rodzic za parę miesięcy napiszcie coś więcej bo się boję

Gość gość
Up up up

Gość gość
Z mezem mieliśmy poród rodzinny w Gorlicach. Coś pięknego :). Znieczulenie jak chcecie też jest ja rodziła bez. Opieka przed w trakcie i po na najwyższym poziomie. Sale i wyposazenie super. Panie polozne jak i lekarze dla mnie mistrzostwo świata. Spokój, doświadczenie, komunikacja co się dzieje co trzeba a czego nie robić. Nie potrafilabym sobie tego nawet lepiej wyobrazić. Na noworodkach też wszystko super. Duże wygodne odnowione sale. Polecam Gorlice