Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poproszę o porady od pań domu na temat sprzątania,gotowania i innych prac domowy

Polecane posty

Gość gość

właśnie przeszłam na swoje i mam problem z utrzymaniem porządku zwłaszcza w szafach, nie bardzo wiem jakich środków używać do mycia podłogi i prania, mieszkałam w domu dziecka więc naprawdę zielona jestem, ostatnio jak zrobiłam pranie to spódnica jak dla barbie wyszła

Gość gość
dokup sobie barbie ;) bedziesz miala komplet :D

Gość gość
a z czego ta podłoga

Gość gość
kup sobie poradnik perfekcyjnej Pani domu, może pomoże

Gość gość
proszę o poważne odpowiedzi. panele to są. a w kuchni i łazience płytki. jeden pokój tylko mały

Gość gość
źle się zabierasz do szukania informacji. Nie tak i nie tu. Masz internet, masz gooogle. Na kazdy nurtujący cię problem znajdziesz mnóstwo artykułów. Wystarczy wpisać w google "jak prać', 'jak sprzątać panele', 'czym czyścić meble' itp. Znajdziesz wszystko, czego ci potrzeba.

Gość gość
przenosze temat na domi ogród bo tu się będą tylko nabijać ze mnie a ja poważnie pytam. na wizażu to samo

Gość edyta89
Najlepiej czytac metki na ubraniach jak prac wtedy wiesz co i jak i polecam sciereczki do prania ktore sciagaj.kolor jak.jakies ciuchy farbuja. Do.podlog to plyn.do mycia podłóg w kazdym sklepie jest tego masa. Jezeli mieszkasz.sama to najlepiej systematycznie sprzątać wtedy nie ma problemu z balaganem . Ja mieszkam z narzeczonym i corka nasza i jak mam co drugi dzien wolny to ogarniam sobie zawsze tak zeby bylomok ale teraz jak pracuję 2 tyg pod rzad to moj dom wyglada jakby tornado przez nie przeszlo nie umiem tego ogarnac wtedy ;p

Gość gość
14:22 dzięki. chciałąm jakieś porady od doświadczonych osób

Gość gość
właśnie z systematycznością mam problemy największe, potem cały kosz z brudami pełen , nie idzie ogarnąć

Gość gość
i co z tego ze beda sie z ciebie nabijac? to ICH problem nie twoj ty nauczysz sie dwoch rzeczy zadawac naiwne pytania (potem bedziesz to robic nawet doskonale znajac odpowiedz wylacznie po to by uswiadomic rozmowcy ze bladzi w rozumowaniu) i wyprobowywac cudze patenty na sprzatanie i gotowanie :D