Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenietamten

Słodka zemsta

Polecane posty

Gość tenietamten

Hej Potrzebuję waszej rady. Chcę zemścić się na dziewczynie, która jak się okazało zdradzała mnie (nie z jednym) przez cały okres naszego związku(6 lat). W przyszłym roku mieliśmy się pobrać ale... nie wiem, chyba na szczęście, wydała się cała prawda. Teraz ona oczernia mnie przy wszystkich znajomych że to ja ją zdradzałem i dlatego się to wszystko rozwiało. Chcę aby wszyscy dowiedzieli się jaka jest czy była. Ale chcę to zrobić w jakiś inteligentny sposób żeby poczuła się tak samo zraniona jak ja i nie mogła nadal mnie oczerniać.

Gość gość
dobrze ze cie zdradzala, bo masz zly charakter ,juz chesz po rozstanuiu na niej sie mscic, toksyczny jestes!!! WIEDZ ZE TEN CO ZDRADZA MA POWODY MOZE PTASZKA MAILES NIE TAKIEGO;

Gość tenietamten
Związek do czegoś zobowiązuje, jeżeli chciała się puszczać to nie musiała mnie w to wciągać.

Gość gość
nie przejmuj się idiotką. niech sobie gada co chce . miej to w d***e i szukaj nowej . jak będziesz ją obgadywał to nie znajdziesz dziewczyny,bo każda będzie się bała,że ją też obgadasz. w tym momencie to bez sensu ,słowo przeciw słowu ,nic nie zdziałasz.

Gość gość
po chuj ci takie zabawy, widzisz jedno szmacisko juz ci napisalo, ze to twoja wina jezeli byles zdradzany. One w ogole nic nie widza zlego w tym ze kobieta zdradza i traktuja to jako przygode. To juz jest tak zy****a przewrotna i zaklamana natura kobiet i my tego nie zrozumiemy, bo to jest chore. Zemsta -ja juz to przerabialem, a kobieta ktora skrzywdzila mnie bez powodu skonczyla w szpitalu psychiatrycznym zgodnie z litera prawa tam gdzie jej miejsce. Odradzam ci odwety bo to zabiera czas, zdrowie i kase oraz przywiazuje do obiektu nienawisci. Swinstwa tez lubia wracac do wlascicielek. Przeciez jak ona prowadzila tak rozwiazle zycie seksualne to jest nie tylko chora psychicznie, a napewno jest nosicielka chorob roznoszonych droga plciowa. Olac gowno i zyc swoim zyciem i nie mysl ze sa wierne kobiety bo to sciema wymyslona przez kobiety aby frajerow zlowic do zwiazku a na boku i tak puszczaja sie. Mozesz je zaliczac, rozkochac w sobie i porzucac, bo one wszystkie to jest jeden chuj po tych samych pieniadzach, a prawo bedzie bezradne.:D