Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internet ORANGE ZŁODZIEJE

Polecane posty

Gość gość

Cy ktoś ma internet bezprzewodowy z orange/ NO szlak mnie jasny trafił, co za oszuści... chciałabym z kims pogadac, żeby skonsultować w ogóle o co chodzi co roku opłacam internet z góry za cały rok, a teraz przychodzi mi faktura z listopada i grudnia do zapłacenia dodatkowo 60zł napisałam do nich i baba mi odpisała, ze to za jakieś smsy specjalne, których przychodzenie można zablokowac itp. no jasna cholera co za naciągacze czy ktoś miał taką sytuację i moze mi wytłumaczyć o co chodzi. Może dodam, ze przez ostatni miesiąc w ogóle nie włączałam komputera, bo byłam za granicą, a tu przychodzi faktura do zapłacenia za jakieś smsy specjalne...

Gość gość
szlag bo pewnie zaraz zaatakują mnie puryści językowi

Gość gość
wlasnie chcialam poprawiac:D Napisz reklamacje, nic innego ci nie pozostaje

Gość gość
A ja mam stale lacze i od niedzieli nie mam neta, siedze na dodatkowym bezprzewodowym. Do orange ktory dystrybuje tego neta sie nie mozna dodzwonic, zgloszenie reklamacji po nr klienta na stronie nie dziala, a place 100zl/mc za tragicznie wolny transfer chce zrezygnowac bo to badziew odradzam orange

Gość gość
ja też odradzam orange, ale nie umiem znaleźć nic innego , sensownego nie znam się na tym kompletnie i nie mam też czasu na przeglądanie wszystkich ofert i czytabnie ich dokładnie, więc od lat mam ten orange, ale chyba już nastąpił kres mojej wytrzymałosci

Gość gość
Mój szwagier też narzekał na orange i przeszedł do plusa,nie żałuje. Ja ostatnio wzięłam z playa i też chodzi ok.

Gość gość
Nam w orange kradli internet. w nocy odłączali i ktoś inny sobie korzystał a po 2 tygodniach mieliśmy limit wyczerpany.

Gość gość
a ten z plusa to jaki masz bezprzewodowy czy z routerem

Gość gość
21;02 jaką kretynką trzeba być żeby napisac coś takiego i tak myśleć