Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny cykl listopad

dziwny cykl 11.2014

Polecane posty

Gość dziwny cykl listopad

Cześć. Wiem, że ostateczne udzielenie na moje pytanie da mi ginekolog oraz ewentualne badania jakie zleci, ale chciałam zapytać co o tym sądzicie, tak z własnego doświadczenia :) Miałam bardzo dziwny cykl. Zazwyczaj podczas owulacji mam śluz, który o tym świadczy i moja cera zaczyna wariować. Naczytałam się jednak, że czasem tego śluzu nie ma. Cykle mam 30 dniowe, regularne - przynajmniej do tego cyklu... W dni płodne kochałam się z mężem bez zabezpieczenia - chcemy dzidziusia. Po teoretycznej owu bolał mnie jajnik ze trzy dni, takie kłucie. Kilka dni przed spodziewaną @ zaczęłam mieć ciążowe objawy. Piersi zaczęły boleć, a nigdy nie bolały. Miałam bóle podbrzusza, zawroty głowy, podwyższyła mi się temp i zaczęłam trochę częściej sikać. W dniu @ bolał mnie krzyż i miałam skurcze, ale @ nie nadeszła. Miało to być w ten worek - a dzisiaj z opóźnieniem i strasznym bólem mnie zalało. Zastanawiam się czy może to była biochemiczna i przez chwilę w ciąży byłam? A może ten brak popsucia cery i brak śluzu oznaczał, że wcale owulacji nie było? Nie wiem co mam myśleć. Przykro mi, że @ nadeszła. Zastanawiam się co poszło nie tak? W pierwszą ciążę zaszłam bez problemu. Po prostu kochaliśmy się w dni płodne, obliczone kalkulatorem w internecie ;) Martwię się brakiem oznak owu - a z drugiej strony czytałam, że jak owu nie ma to i @ jest bezbolesna i taka skąpa, a mnie zalało z ogromnym bólem, skrzepy poszły. W zasadzie nie wiem po co piszę, chyba chciałam się wygadać.

Gość gość
Może miałaś cykl bezowulacyjny, czasem tak się zdarza. Na przyszłość możesz sobie kupić mikroskop owu np Afrodytę, albo testy lh. Będziesz mogła dzięki temu potwierdzać swoje interpretacje