Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaklekle

starania o dziecko

Polecane posty

Gość onaklekle

Hej wam. Wiem pewnie takie tematy ale nialam potrzebe go założenia. Sa tu jakies.kobitki co jak i ja staraja sie o malenstwo..? Mam pare objawow ale boje siw ze to sa tylko moje urojenia ze to nie xiaza tylko cos innego. A więc piwrwsze to bol piersi bardziej po zewnwtrznej stronie, bol kosci ogonowej co pewnie ona tu nic nie ma do tego od 3 dni jakies.dziwne pulsowe bole brzucha nie wiem i to ze sie mecze i mam brazowa wydzieline z pochwy tzn mialam. Ale pewnie sb wmawiam a wy jak tam?

Hej, nie martw sie ja też mam wrażenie że mam urojoną ciąze.. tak marze o tych dwoch kreskach...

Gość gość
Hej hej no to widze ze nie jestem sama.. :(

Gość gość
bol kosci ogonowej - taaaa klasyczny objaw ciazy kiedys byla tu taka co wmawiala sobie bol zeba jako ciaze :/

Gość gość
Powiedziałam ze nic z tym zwiazanego. Ale bol zeba? Pewnie polkla sperme i tak myslala :p

Gość gość
No mowie zw to nic do tego. A zab pewnie polka sperme :p

Gość gość
Polkla? a co to za slowo? mowi sie polknela idiotko. Ty lepiej sie nie staraj o te dziecko, rozsiejesz tylko patole jaka sama jestes. Pozniej beda stac pod posredniakiem z winem i w zyciu pracy nie znajda bo nawet szkoly sredniej nie skoncza. A dlaczego? bo mamusia z tatusiem nauczyli za mowi sie "polkla". Lepiej idz do apteki po tabletki poronne bo jeszcze sie okarze ze faktycznie jestes w ciazy.