Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego nie powiedział mi, że ma amputowane jądra...

Polecane posty

Gość gość

HEJ Poznalismy sie na znanym wszystkim portalu randkowym na S, jestesmy z tego samego miasta, nie moglam uwierzyc ze taki fajny facet do mnie napisal, jest inteligentny i do tego sam ?! Pisalismy 3 miesiace ,w koncu sie spotkalismy...wiecie był ten żar namiętności, gorace pocalunki, macanki no i wylądowalismy w łózku a raczej na tylnym siedzeniu jego auta w lesie. Opieral sie, ale ja bylam napalona...zdjelam mu spodnie a tam penis ale bez jajek ! bylam w szoku, on mnie przeprosil i powiedzial ze nie powinnam tego oglądac, od 5 dni sie nie odzywa. Co robic ?!

Gość gość
i dobrze bo to nie jest prawdziwy facet tylko hemafrodyta :P

Gość gość
A Tobie to przeszkadza? Jak zareagowałaś?

Gość gość
Czy bez jąder możliwy jest wzwód?

Gość gość
bez jaj to straszna lipa nie ma co uderzać o poślady podczas kopulacji

Gość gość
Dlaczego nie? Wzwód chyba jest możliwy, ale nie możliwa ejakulacja.

Gość Tomasz       Wawruszko
Ważne aby wzwód był stabilny

Gość gość
ludzie jestescie chorzy...w mojej rodzinie chlopak nastolatek, prawie juz dorosly, mial jedno amputowane jak byl maly (wypadek) i co, wszystko z nim ok, nawet dzieci moze miec, i normalnie funkcjonuje seksualnie. przeciez dla tego faceta to nieszczescie...nie do opisania. a moze byc na prawde wartosciowy. Wzwod jest jak najbardziej mozliwy bo jest niezalezny od tego czy ma jadra. Tylko nie moze byc ejakulacji czyli wytrysku a wiec nie moze miec, raczej dzieci, chyba ze sperme zamrozil, jak kiedys Lance Armstrong, jemu oba amputowano operacyjnie. a potem mial jeszcze trojke dzieci, z zamrozonych plemnikow. Ludzie jestescie PODLI !!!!

Gość gość
ja bym nie chciala faceta bez jaj :D to tak jakbym ja nie miała piersi, zaden facet by mnie nie zechcial

Gość gość
A czy możliwy jest orgazm bez ejakulacji?

Gość gość
piersi mozna se zrobić, jaj już nie.

Gość gość
jaja mozna sobie wstawic, są implanty jaj

Gość gość
tak mozna takie implanty wstawic sobie. a czy mozna miec orgazm nie pytalam nie wiem. w sumie chyba nie...jak sie obu nie ma. :( przeciez on nie jest niczemu winny, cos sie musialo mu przytrafic, operacja, choroba, wypadek?

a tak poważnie portal= poszukiwanie *****nka. to tak jakby wystawić samochód na sprzedaż i potem powiedzieć kupującemu, że tylko nie ma silnika, kół, kierownicy, foteli i karoserii/

Gość gość
to co ma sie qwa ten facet zabic z tego powodu?????? a jakby to byl twoj syn, brat, kolega, to tak samo bys mu powiedzial co????? to jest kalectwo tak samo jak ludzie glusi, slepi, bez nogi, bez reki!

Gość gość
i bez serca...

Gość gość
Idiotyczne prowo :-(

Gość gość
Smutne prowo, ale ktoś wyżej chyba trafił w sedno - facet raczej by się nie związał z kobietą, która straciła obie piersi i nie ma zrobionej rekonstrukcji. No ale oczywiście od kobiet wymaga się, żeby akceptowały różne"niedoskonałości" u mężczyzny.

Gość gość
99.7% facetow by odrzucilo kobiete bez piersi, obojetnie czy to naturalny brak piersi czy po chorobie zostaly jej usuniete. Faceci odrzucają nawet kobiety, ktore mają jedną noge krotszą od drugiej i utykają, kobiety z cofnietym podrodkiem, zajęczą wargą, zezem. Co ja mowie, nawet krzywe zeby z widoczną furtką to dla wiekszosci facetow ogromna wada i ''siara'' pokazywac sie z taka dziewczyną. Za wysoka tez zle, bo taka tyczka to wstyd, koledzy bedą sie smiac. Kobiety są w stanie zaakaceptowac wiekszosc wad, jesli nie wszystkie. Ile to dziewczyn poswieca sie dla facetow ktorych zniszczyla choroba lub wypadek i jezdzą na wozku. Przeciez moglyby znalezc wymowke i go rzucic a nie robią tego

Gość gość
Pytanie dla wszystkich - kocha się człowieka czy jego genitalia/jej piersi? Bo jeśli się człowieka dzieli na części, to jest to przedmiotowe traktowanie.

Gość gość786
dla mnie to jestes pusciutka i głupiutka zakładając taki temat. ludzie naprawde czasem nie myślą ,jak kiedyś będziesz miała większe problemy to na pewno przestaniesz bawić się w takie pierdoły, oj aż przykro się robi...

Gość gość
taki facet to nie facet

Gość gość
"taki facet to nie facet" A co? Może to kobieta jest? Śmieszne jesteście i zarazem żałosne. Nabierzecie pokory dopiero, jak dowiecie się, że macie raka piersi, jajników czy macicy.

Gość gość
no nic nie zrobisz :) ja swojego faceta poznałam na www.dyskoteka.co ponad pół roku temu i do dzisiaj jestesmy razem :)