Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent z pracy z okazji narodzin dziecka

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj takowy dostalam.... I mam ochote w najlepszym wypadku rzucic go w kat. albo isc go oddac "kolezankom". Nie chodzi o sama rzecz, ale o to, ze ja urodzilam w lipcu ! Nie chodzi tez o to, ze oczekiwalam podarku z tytulu narodzin dziecka. Chodzi o to, ze w pracy nagle przelozona przypomniala sobie o mnie, bo na poczatku grudnia urodzila jej protegowana. Wiec szefowa zrobila zrzute wsrod calego zespolu na nia i przy okazji na mnie, by nie bylo glupio, ze ona dostala a ja nie. A teraz wyszlo jeszcze gorzej, bo gdy ja urodzilam, miala mnie w nosie, moje dziecko ma juz 5 miesiecy i ja dziekuje za taki wymuszony podarek-grubo po czasie.

Gość gość
Jestem zla i zawiedziona. Skoro przez tyle miesiecy nic nie dali, to mogli teraz dac sobie spokoj. No chyba, ze szefowa chciala dopiec.

Gość gość
Popisze ktos ze mna? Maz w pracy, dziecko zaraz bedzie zasypiac, a ja siedze zla.

Gość gość
Ja nie chciałam żadnych składkowych prezentów tego typu, odwlekałam wizytę koleżanek, jak mogłam. Z dzieckiem były problemy, nie miałam głowy do goszczenia nikogo.

Gość gość
To ja ci napiszę takie coś: moja współpracownica na urodziny dostała kwiaty i czekoladę a ja g****o... więc od razu widać kogo cenią w pracy. Nie przejmuj się tym podarunkiem, tak to niestety jest, ludzie są wredni.

Gość gość
oj jakaś ty głupia...

Gość gość
Nie o to chyba autorce chodzi. Ja ją rozumiem. Miło jest otrzymać taki podarunek ale nie po takim czasie- taki wymuszony. Nie chodzi o to czy ktoś chciał się składać czy nie- chodzi o to, że autorka otrzymała spóźniony prezent bo "tak wypada". Nikt nie dał jej go z sympatii. Dostała go tylko dlatego, żeby głupio to nie wyglądało. Też gwizdała bym na takie podarunki.

Gość gość
a co dali?

Dlaczego tak wszystko bierzecie do siebie ? Na pewno masz większe problemy niż "koleżaneczki" z pracy.Prawda ?