Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19051990

Tak mi powiedział narzeczony

Polecane posty

Gość 19051990

Mam okres, rozmawialiśmy i w pewnym momencie zazartowałam i zapytałam czy by chciał sie ze mną przesapac podczas okresu,a on na to ze on po blocie brudnym nie jezdzi, wstał i wyszedł. Dlaczego mi tak powiedział ? Jednym słowem dał i do zrozumienia,że moja krew jest wrednym błotem. Jestem dość wrazliwa i nie moge tego zapomniec, nie odzywam sie do niego od tamtego momentu...

Gość gość
narzeczony? co to za narzeczony? mojego męża to nie brzydzi, bo to normalne jest, że kobieta ma okres i ma wtedy też większą ochotę na seks. Widocznie twój "narzeczony" jest inny... dziwny...

Gość 19051990
to znaczy ze brzydzi sie mojej krwi czy mnie ? tak strasznie sie poczułam,taka odrzucona ...

Gość gość
Ja jestem facetem i nie ukrywam ze się brzydzę.

Gość gość
moj facet tez sie brzydzi i nic sobie z tego nie robie :)

Gość gość
dobrze ale mogl to delikatniej powiedziec a nie okreslac krew jako "błoto" ....

Gość gość
mój też się brzydzi/ł ale no na spokojnie mówił, że dla niego krew=coś złego, rana, niebezpieczeństwo. jednak to bardziej o minetę chodziło (choć na skrawku okresu się nam zdarzało), a nie o stosunek

Gość gość
ale jednej sprawy nie rozumiem - jakim cudem z NARZECZONYM takich kwestii nie poruszyliście? dla mnie w zwiazku w pierwszych miesiącach było oczywiste niektóre sprawy poruszać, by drugie wiedziało na czym stoi itd

Gość gość
Jak mam okres i sama sie brzydze tej krwi. Nie pojmuje jak mozna w tym czasie chciec sexu i dazyc do stosunku z facetem. Czulabym sie mega niekomfortowo tylko rozbierajac sie w ten czas przy facecie, a co dopiero uprawiajac z nim sex

Gość gość
no to poszerz swoje horyzonty. TY się czujesz niekomfortowo, a ja spoko (ale pierwsze 5-8h nie bardzo). ponad to osłabia ból, napięcie i po orgazmie lepiej ja się akurat czuję

Gość gość
to sie nazywa na indiańca? ;)