Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Feminizm, dyskryminacja mezczyzn, mezczyzni maja gorzej

Polecane posty

Gość gość

jako mezczyzna mam koszmarnie np sfera sexu - potrzeby kobiece sie liczą, a meskie? wyśmiewane, napietnowane. Praca - żeby mezczyzna znalazł w miare komfortową prace to chyba graniczy z cudem, wszedzie widze kobiety za okienkami.

Gość gość
zostań gejem :)

Gość gość
chodzi mi bardziej o prace, o sexie wspomnialem przypadkowo

Gość gość
Tak, te panie w sklepach, sprzataczki itp to mają fajną, wygodna pracę? albo na produkcji? naoglądałeś się biurw a jak chcesz mieć lekką pracę to się ucz po prostu, od dawna wiadomo, że kobiety są lepiej wykształcone (statystyki o tym mówią). Opanuj ten minimum 1 język, bądź dobry w swojej dziedzinie a o prace trudno nie będzie. chyba, że mówisz o prostaczkach co zdobyły prace dupą - wtedy wystarczy poszukać właśnie szefa geja któremu się spodobasz. ale w tym przypadku brzydkie czy stare kobiety sa tak samo dyskryminowane więc z płcią to ma niewiele wspólnego, raczej z popytem

Gość gość
tak czy inaczej mężczyzni są bardziej dyskryminowani w pracy, a sex to co, mało ważny?

Gość gość
to już mamy odpowiedź czemu nie masz fajnej roboty - nie jesteś wystarczająco inteligentny ;) skoro z mojej wypowiedzi tyle wywnioskowałeś. "2+2=5" - "ale jak weźmiesz po dwa jabłka, i je policzysz to wyjdzie 4", "ta czy owak 2+2=5" :D może geje są dyskryminowani, że rzadko siadają na stołkach dyrektorskich i nie mogą brać ładnych sekretarzy do robienia loda, hę? :D wtedy byś miał szansę jak każdy pustak - dać tyłka i zdobyć pracę a co do seksu - jak masz normalny związek to żadna strona nie ma problemu. jak jedno jest egoistą, zamiast dawać to ciągle bierze to owszem, jedna strona jest wykorzystywana. jednak nie po to każdy ma mózg by się ładowac do zwiazku z idiotką :D

Gość gość
ja nie moge dac penisa za fajną robote:(

Gość gość
Niecsytalem ale prawda jest taka ,facetowi musi pomka napompowac zeby mu stanol . Jak ma wredna babe to nawet wiagra. Noektore robiæ to celowo. Ech

Gość gość
Dalsza część kompromitowania się :D dzięki temu wiadomo kto narzeka na dyskryminację