Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomass1992

Zawsze się zastanawiałem. Co kobiety mają w tych torebkach ?

Polecane posty

Gość thomass1992

Zawsze byłem ciekaw,ale nigdy nie zapytałem własnej dziewczyny, obecnie jestem wolny :D Więc kobiety co wy w nich macie ,że czasem nie możemy tam zajrzeć ? :)

Gość gość
Ty sie lepiej zapytaj, czego kobiety NIE mają w swojej torebce :) Będzie tego mniej :)

Gość gość
oprócz normalnych przedmiotów jak portfel, klucze itd, możemy mieć np tampony w kosmetyczce albo w kieszonce jakiejś, czy tabletki, plastry, frotki, wkładki.. i niekoniecznie nam się uśmiecha, żeby ktoś nam w tym wszystkim grzebał.

Gość gość
Ja noszę urzędowe papiery, pomadkę,krem do rąk,gumy do żucia,prezerwatywy,nożyczki,pęsete, metr, zeszyt, długopisy, jedzenie, czasem majtki, chusteczki, tampony i inne d**erelstwa

Gość PanGag
w torebkach mają cudnej urody bałagan !

Gość gość
Brudaski, dlatego kupują takie wielkie torbiszcza

Gość gość
Zazwyczaj mam kartę płatnicza , iPhona, czasem organizer.notes, długopis, Nie lubie dźwigać niepotrzebnych rzeczy, chyba jestem nietypowa kobieta :)

portfel dokumenty pomadkę błyszczyk paragony ulotki chusteczki higieniczne mp3 telefon etui na długopisy notes woda lusterko szczotka do włosów gumki do włosów, lekarstwa, kanapki, jabłko. nic nadzwyczajnego a Ty nie mogłeś zajrzeć, bo pewnie miała zdjęcia innych facetów i to by uraziło Twoją dumę

Gość gość
ta ostatnia to ma te medykamenty od lekarza dla obłąkanych ludzi.

Gość gość
z podręczników

Gość małarudamaruda
obecnie mam zeszyt, portfel, czerwoną szminkę, kisiel, otwieracz do piwa, chusteczki, tampony, klucze, teczkę, okulary, parasolkę, polopirynę, pigułki...

Gość gość
telefon, portfel, klucze, błyszczyk, chusteczki, szczotka do włosów i spinki, krem do rąk, tampony, rękawiczki, czasem jakaś książka, słuchawki, w porywach coś do picia, czekolada itp. itd :)

Gość gość
tampony to podobno czasami trzymacie w innym miejcu

Gość gość
portfel, dwa telefony, ładowarkę, kosmetyczkę(pomadka, puder, błyszczyk), woda niegazowana, woda termalna, chusteczki higieniczne, chusteczki odświeżające, waciki, krem do rąk, lusterko, gumy do żucia, notes, pastylki na gardło, tabletki przeciwbólowe, batonik musli, wkładki higieniczne, plastry opatrunkowe, cążki i pilniczek do paznokci, krople do oczu, długopisy, słuchawki do telefonu, bezbarwny lakier do paznokci, książka, perfumy

Gość gość
Telefon, ladowarke, aparat, dlugopis, pomadke ochronna, podpaski, portfel, luzne drobne, sluchawki,

Gość gość
Wsiory nawet notesu nie maja

Gość gość
ja tam noszę klucze, portfel, kosmetyczkę, notatnik, dwa długopisy, telefon, chusteczki, gumy orbit to co wymieniłam musi być inne rzeczy noszę w zależności od potrzeby

Gość gość
ja mam portfel, notes, dlugopis, klucze do domu, grzebien, chusteczki, podpaske, wkladke, tampon (to zestaw awaryjny), tabletki przeciwbolowe, sluchawki do tel. - jak zmieniam torebke to wszystko przekladam. Czasem wala sie kilka paragonow, ale zazwyczaj mam porzadek w torbce.

Mam niej wiècej to, co inne panie- 2 telefony, małą kosmetyczkè z pudrem, pomadką, lusterkiem, plasterkami, aspiryną; etui na 2 e-papierosy, portmonetkè, hotelowy przybornik do szycia, osobne portfelik z dokumentami, krople do oczu, Cholinex na gardlo, małą buteleczkè z płynem do plukania ust, chusteczki higieniczne, 2 cienkopisy, notesik do zapisywania, breloczek ze sw. Krzysztofem,itp. Zawsze kupujè torebki z przegródkami, kieszonkami na suwak, wièc mam porządek. Po iluś latach małzenstwa mąż niezmiennie pyta, czy moze zajrzec do mojej torebki po coś, np. wydruk z karty, albo jakis dokument z urzèdu, którego wieczorem nie wyjèlam z torebki. A ja zawsze pytam jego, czy mogè zajrzec do jego mèskiej torby.

Inwentaryzacja mojej torebki Telefon sztuk 1 sluchawki sztuk 1 portfel sztuk 1 klucze 1kpl. chusteczki 1 paczka kosmetyczka sztuk 1 krem do rak sztuk 1 maly antyperspirant sztuk 1 zapasowa bielizna sztuk 1 rekawiczki jesli to zima 1 para dlugopis sztuk wiele notatnik sztuk 1 fajki 1 paczka zapalniczka sztuk wiele aparat fotograficzny sztuk 1 okulary przeciwsloneczne jesli to lato sztuk 1 tampony lub podpaski sztuk wiele Zdarzala sie tez srubokret igla i nici kombinerki srodek na komary pileczka golfowa scyzoryki lub nozyk pilniczek wodka 100ml kufle po piwie

Gość PanGaguś
przegrzebałem moją torebkę i oto co w niej znalazłem : apteczka , butelka wody utlenionej , nożyczki , grzebyk , scyzoryk , portfel , dwie komórki , notes , paczka chusteczek , podpaski , dezodorant , krem do rąk , kosmetyczka z przyborami do makijażu, tabletki na urodę

Gość gość
zazwyczaj chusteczki, podpaski,tampony, i inne rzeczy higieniczne , krem na opryszczke, neutrogene (zestaw) puder, tusz do rzes,szminka,prezerwatywy,lubrykant, zel do wlosow,szczotka,perfumy,guziki,nici, scyzoryk,ksiazke,paszport,dokumenty,pieniadze,fajki,notesy lub zeszyt,dlugopisy,mp3, 3 telefony, pokrowce na telefon, czasem kosmetyczke małą, kluczyki od domu i od samochodu,waciki, krem do stóp, plastry,woda utleniona, tasma bezbarwna,plastry na otarcia, szczotke i paste do zebow,lusterko,grzebyk,czasem prostownice, tasme izolacyjna,lakier,zmywacz do paznokci, krem pod oczy, cholinex , strepsils,bratek w tabletkach, herbatka na wyproznianie, cukier taki zapakowany jak w mcdonaldzie itp. i oczywiscie zdjecia :) i chyba to tyle...tak moja torba jest naprawde duuuuza i ciezkaaa :P

Gość gość
Mam w torebce to co typowe, klucze, telefon, chusteczki, reklamówki, notes, długopisy, okulary A a bardziej nietypowych rzeczy, to mam niezbędnik do udzielania pierwszej pomocy, wiertarkę ręczną na korbę, śrubokręt, oraz małe żelazko nie tylko do prasowania ale też do obciążenia torebki , no bo jak będę musiała przyłożyć jakiemuś chuliganowi no to raczej torebka powinna trochę ważyć, czyż nie ??

Portfel, kosmetyczka, perfumy, i koniecznie coś słodkiego na czarną godzinę, najczęściej migdały w czekoladzie z Monbany :)

Gość gość
Chyba nie jestem stereotypowa kobieta, bo lubie utrzymywac porządek w torebce. W swojej mam: etui na długopisy z http://wojtplast.pl/ ,portfel, chusteczki, telefon i blyszczyk. Tyle mi wystarczy :)

Gość gość
zapytaj czego nie mamy,lista bedzie krotsza :classic_cool: stopka: nastepnum razem idac do pracy w supermarkecie poprosze ochrone zeby mi paczke prezerwatyw okleila. nie mozna pozwolic by sie chlopcy na sluzbe zanudzili, musza miec o czym gadac przynajmniej