Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro PISiory będą maszerować

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe, czy wśród nich będzie również Marysia z Gorzowa, Polka-patriotka co nazwała Tuska zdrajcą.

Gość gość
No i bardzo dobrze!!! Przynajmniej ci mają odwagę wyrazić swoje sprzeciw przeciwko wszechobecnemu "dobrobytowi i sprawiedliwości społecznej jakie ufundowała nam Platforma Oszustów wespół z DZI/WKĄ POLITYCZNĄ - PSLem!

Gość PanGag
jak to dobrze, że wyjechałem z Warszawy , czuję, że jutro będzie PIEKŁO na ulicach , spalone samochody, wybite szyby w sklepach, rozebrana kostka brukowa mnóstwo Policji , armatki wodne i zadyma jak 11 listopada, narodowcy i bydło przyjedzie aby się bić dla frajdy i narobić strat na 100 tysięcy PLN

Gość gość
Apolityczny jestem , 21.24 brawo to jakis sens ma:-)

Gość gość
Do 21.28. Dzieki! Pochlebia mi! Ni e trzeba być zbytnio rozgarniętym czy wyksztalconym żeby wiedzieć o co chodzi.Widzę że jesteś kumaty(kumata) :D .

Gość gość
I jeszcze będzie trzęsienie ziemi i powódź .Z podziemi wyjdze Godzilla .Będzie wichura i blyskawice .Będzie strasznie strasznie strasznie aż TVNem zatrzęsie !!!

Gość gość
Podobne rzeczy pisza w książce z bajkami dla katolików. Dodatkowo o smokach latających itp...:D

Gość płonne obawy
piertolisz szatyn ja jutro jadę podpalić Polskę, potem ciebie :classic_cool:

Gość gość
Shatyn, nie kompromituj się oszołomie! Przecież wiesz że nikt Cię tu nie lubi opłacony Dur/niu! ;D

Gość gość
Martw się o siebie.A oszołom to taki człowiek który nie potrafi racjonalnie i merytorycznie uzasadnić własnych słów, czyli nie ja... Bo ja potrafię...:D

Gość gość
Znam ja Twoje uzasadnienia aż nadto. Wiem tylko jedno: z palantem i oszołomem nie warto dyskutować.Szkoda czasu i zdrowia.Dzieki za uwagę :D.

Gość gość
Shatyn ty masz omamy .A jak nie masz to uzasadnij ze nie masz .Posmiejemy sie z ciebie

Gość gość
Jasne że znasz. I nie potrafisz odnieść się do nich merytorycznie a wzorem gówniarzy zaczynasz obrażac...Zamiast merytorycznych argumentów obrażanie rozmówcy.Typowe dla prawicowo moherowej hołoty...

Gość gość
Shatyn ty masz omamy .A jak nie masz to uzasadnij ze nie masz .Posmiejemy sie z ciebiexxJa mam uzasadniać twoje słowa bo ty nie potrafisz?:D:D:D

Gość gość
Nie dyskutujcie z shatynem.Nie karmcie trola!

Gość gość
Zamiast merytorycznych argumentów obrażanie rozmówcy.Typowe dla prawicowo moherowej hołoty...

Gość gość
Większej hołoty i dziadowskiej bandy nie ma jaka przydażyła się polsce od rozbiorów jak tzw.LIBERAŁOWIE z pod znaku PO!

Gość gość
Czy oprócz błędu ortograficznego potrafisz coś więcej napisać na ten temat?Np jakieś uzasadnienie?

Gość gość
Uzasadnienie to Ty powinieneś się nazywać! To Twój omam i obsesja!!! ...:D

Gość lester del moon
gadałem z tobą nie raz smoleńsk? podejrzenie, że to był zamach, powtarzam - podejrzenie, jest w pełni uprawnione, bo na Kremlu siedzi kagebista, bo to było na rękę Rosji, by jawnie antyrosyjskiego prezydenta usunąć, bo Rosja uniemożliwia przeprowadzenie rzetelnego śledztwa, bo Rosja pod pozorem śledztwa dowolnie dysponuje materiałem dowodowym - i najważniejsze BO ROSJA JEST WROGIEM RZECZPOSPOLITEJ I WZAJEMNIE ze względu na czynniki GEOPOLITYCZNE OD SETEK LAT!!! i pan tego nie zmienisz, choćbyś się pan zesrrrrrrał, pan tego nie zmienisz ale shatyn razem z ałtorytetami mówi, to sekta, nie odnosząc się do żadnych faktów to co mu niewygodne wyśmieje, podważając sens, zasadność, bo przecież Kaczyński to był dureń, więc kto by durnia chciał zabić wszyscy byli pijani i w ogóle dobrze, że ich nie ma, bo szkodzili taki podajesz przekaz ZAWSZE nie ma z tobą żadnej merytorycznej rozmowy, tak jak z innymi płatnymi/bezpłatnymi pałkarzami od propagandy w necie albo emigracja zarobkowa, konieczność opuszczenia Polski, to nic, to przecież tylko część Polaków, to nawet dobrze, to świetnie, to wspaniale, to cudownie czego by nie ruszyć, jest zawsze to samo i tak samo wniosek TYLKO DEBIL ZAUWAŻA, ŻE W POLSCE DZIEJE SIĘ COŚ ZŁEGO TYLKO DEBIL PYTA TYLKO DEBIL PROTESTUJE mędrcy widzą jasną przyszłość i kiwają głowami nad głupotą niezadowolonych, którzy sami sobie są oczywiście winni, bo niewykształceni, bo ulegają populizmowi, bo nienowocześni, bo zamanipulowani, bo nie wierzą w prawdę objawioną z Czerskiej i podaną w wersji uproszczonej przez złotoustą Pochankę i złotopalcego Shatyna

Gość gość
Nie ma co z politrukiem gadać .Nie odpowiadajcie na jego wynurzenia .To taki internetowy tefałen

Gość gość
Nie ma co z politrukiem gadać .Nie odpowiadajcie na jego wynurzenia .To taki internetowy tefałenxxZamiast merytorycznych argumentów obrażanie rozmówcy.Typowe dla prawicowo moherowej hołoty...

Gość gość
ale shatyn razem z ałtorytetami mówi, to sekta, nie odnosząc się do żadnych faktówto co mu niewygodne wyśmieje, podważając sens, zasadność, bo przecież Kaczyński to był dureń, więc kto by durnia chciał zabićxxZawsze merytorycznie się odnosze do merytorycznych wypowiedzi.

Gość gość
bo Rosja uniemożliwia przeprowadzenie rzetelnego śledztwaxxŚledztwo przeprowadzone przez Polskę jest rzetelne. Nie ma żadnego faktu podważającego rzetelność raportu Millera.

Gość gość
Ty człowieczku,nawet nie znasz znaczenia określenia MERYTORYCZNY.Wg. Ciebie to,to samo co populizm.

Gość gość
Nie. Nie to samo i nigdy nie twierdziłem tego o czym, napisałeś....:D

Gość gość
To Polskie śledztwo jest tak samo rzetelne jak cała ta komisja ruska i polska razem dodatkowo z dołożyć ciebie.

Gość gość
No to podaj DWA FAKTY z tego raportu, które nie są rzetelne i krótko uzasadnij swoją ocenę.