Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponurasek

nieudacznik życiowy, chyba nie znam wiekszego niz ja sama

Polecane posty

Gość ponurasek
jak mam pokochac swoj ryj jak jest bardzo brzydki, do tego nie mam pieniedzy na modne ciuchy wiec chodze w spranych porosciaganych wlosy mam zniszczone wiec musialam obciac a i tak wygladam na bardzo zaniedbana

Gość mar77
Ponurasku usmiechnij sie i nie badz taka pesymistka. Masz zdrowe rece, zdrowe nogiJa jestem niepelnosprawny. Nic mnie juz w zyciu dobrego nie spotka, a przed Toba swiat stoi otworem.Wiecej wiart w siebie :) Jesli zechcesz to napisz Cinek.1977@o2.pl

Gość gość
blablabla

Jakbym o sobie czytała. Chociaż nie, ja nie mam pracy.

Gość gość
W sumie to ja też jestem takim nieudacznikiem, ale i tak jestem zadowolony z życia, dużo do szczęścia nie potrzebuję i cieszę się że jestem w miarę wolny od chęci posiadania, nawet jak mam kasę (czasem się zdarza), to nie wiem co z nią zrobić, bo w sumie nic nie potrzebuję.

Gość gość
Ja też nie jestem z siebie zadowolona, samotna, po trzydziestce, nieśmiała z fobią społeczną i dziwnymi lękami, boję się walczyć o swoje, występować publicznie, rozmawiać z obcymi, z facetami, jestem sztywna w towarzystwie, mam prawo jazdy ale boję się jeździć samochodem, mam mieszkanie własne ale na kredyt, pracę, która mnie nudzi, faceci uważają mnie za sztywną i nieprzystępną . Moja nieśniałość i brak asertywności przeszkadzają mi w życiu, boję się szukać lepszej pracy, bo nie wierzę w siebie. Od jutra coś z tym zrobię. Od jutra...Ile razy już to sobie obiecywałam. Podobno wystarczy uwierzyć w siebie i w swoje marzenia, żeby odnieść sukces i z nieudacznika zamienić się w człowieka sukcesu (książka the Secret i inne) , ale ja nawet nie wiem, czego chcę, w jakim kierunku się dalej kształcić.

"uwierzyć w siebie i w swoje marzenia" chyba już nie mam nawet marzeń...

Gość gość
ja też jestem nieudacznik życiowy. Skończyłem studia ale nic mi to nie dało. Nie mam stałej pracy i przez to nie mam dziewczyny. Wygląd to nie wszystko jestem przystojny a samotny. Może którąś z was chciałaby mnie poznać. Mój email moja-poczta12@wp.pl

Gość gość
ja też jestem nieudacznik życiowy. Skończyłem studia ale nic mi to nie dało. Nie mam stałej pracy i przez to nie mam dziewczyny. Wygląd to nie wszystko jestem przystojny a samotny. Może któraś z was chciałaby mnie poznać. Mój email moja-poczta12@wp.pl