Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponurasek

nieudacznik życiowy, chyba nie znam wiekszego niz ja sama

Polecane posty

Gość ponurasek

jestem życiowym nieudacznikiem, chyba nie znam większego nieudaczika niz ja, mam 30 lat, jestem stara panna, nie mam faceta, nie mam dzieci, jestem brzydka, chuda, pracuje dorywczo, na randki nie chodze bo nikt nie zaprasza, jestem bardzo niesmiala, nie mam prawa jazdy, samochodu ani wlasnego m, nie mam nawet z kim spedzic sylwestra, znajomych mam ale albo pija albo maja juz wlasne rodziny i sie mna nie obchodzą , nigdy nie bylam w stalym zwiazku, mialam jakies pseudo zwiazki nic nie znaczące , chcialabym kogos poznac

Gość gość
dużo jest takich jak Ty... m.in. ja :) też 30letnia stara panna, do tego bezrobotna.

Gość gość
Napisz to wszystko w tonie optymistycznym, raz!! :) Jutro fryzjer ! Prawko od poń. !

Gość gość
Ogarnij Się!

Gość gość
Ja jestem w związku, ale chyba już niedługo, bo przynosi mi to więcej cierpienia niż radości. A z drugiej strony boję się samotności, bo wiem że już nikogo innego nie znajdę. Co lepsze cierpieć przez samotnoś czy cierpieć przez mężczyznę, z którym się jest?

Gość ponurasek
nie mam mobilizacji, nikt nie wspiera, nie mam pieniedzy na prawko, pozatym to ze jestem brzydka tez powoduje ze nie potrafie "wyjsc ze skorupy" ktora sie otaczam

Gość gość
Męźczyźni lubią szczupłe kobiety a uroda jest kwestią gustu.

Gość ponurasek
his infernal majesty a co Ty jestes gorszym nieudacznikiem? no nie znam Cie, jestem tu nowa, nic o Tobie nie wiem, wątpie zebys mnie 'pobiła' z tym nieudactwem ;p

Gość ponurasek
gosc 22:49 i co nie robisz z tym nic? masz znajomych? co porabiasz w takim razie calymi sdniami? mialam staly zwiazek? watpie zebys byla gorszym nieudacznikiem niz ja

Gość ponurasek
gosc 22:53 oczywiscie ze lepiej cierpiec w samotnosci

Gość ponurasek
his infernal majesty co sprawia ze jestes takim niby nieudacznikiem? jestes brzydka? nikt cie nie chce? nie masz kasy? pracy? zapomnialam jeszcze dodac ze mna od zawsze matka poniewiera daje do zrozumienia ze jestesmy dla niej nikim, moje rodzenstwo i ja

Gość ponurasek
to ostatni niedziel napisz cos o sobie jesli mozesz ile masz lat i czemu sądzisz ze jestes najwiekszym nieudacznikiem ? i skad takie wnioski?

nie mam pracy nie mam kasy nie mam faceta nie mam prawka mam dzieci_podłe mam toksyczną matkę rodzina która mnie nienawidzi nie jestem inteligentna ani wyuczona a z urodą to powiem tak jestem niska i mam 7 kg balastu _zbędnego...

blondi, to nieistotne, jesteś ładna, nie musisz byc mądra ani pracować, zawsze znajdziesz napalonego frajera. P.S.: masz dzieci?

Gość gość
tyle masz lat a słownika ortograficznego nigdy nie miałeś??

Gość gość
gosc 22:49 i co nie robisz z tym nic? masz znajomych? co porabiasz w takim razie calymi sdniami? mialam staly zwiazek? watpie zebys byla gorszym nieudacznikiem niz ja xxx Dla mnie stały związek to tylko małżeństwo, a napisałam że jestem starą panną, więc z tego wynika, że nigdy nie miałam męża=nie byłam stałym związku. Nie mam znajomych. Siedzę w domu na necie, czytam książki. Jestem gorszym nieudacznikiem od Ciebie. Nie napisałam wszystkiego o sobie, a są gorsze rzeczy.

Ja nie mam - rodziny, na którą mogłabym liczyć - zbyt dużo pieniędzy - spokoju - własnego mieszkania Ciągle robię wszystko, żeby to zmienić 1. Wyrobiłam sobie stopień niepełnosprawności (dostałam dwójkę :D) 2. Zyskałam rentę socjalną 3. PFRON funduje mi wczasy 4. Puszczam dużego lotka i ekstra pensję :D

Gość gość
Jak załatwiłaś zaświadczenie o niepełnosprawności? Co ci dolega?

Gość ponurasek
nie miec wyglad to jest najgorsze nieudactwo byc odtracanym z podobu braku wygladu, ciekawe czy za wami ktos powiedziel: ale brzydula?!

Gość gość
a jak się ubierasz?malujesz się?masz łądne ciuchy? zadbane włosy?

Gość gość
Ja bylam nazywana brzydula pol swojego zycia, wiec wiem cos o tym! Dopoki sama nie uwierzylam w siebie. A teraz jestem mega atrakcyjna, choc facjata ta sama a do tego figura juz nie tak pwrfect jak kiedys hehe. Piekno pochodzi od nas. Jak ty siebie widzisz, tak widza cie inni. Pokochaj swoj ryj.