Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOBACZCIE jakFacebook was szpieguje i jak kazdy naFBmoze czytac waszeWiadomosci

Polecane posty

Gość gość
chyba juz czas usunac konto na facebooku..

Gość gość
to smutne, ale jeżeli chce zdać studia to sory ale bez facebooka sie nie da. Taka teraz rzeczywistość.

Gość gość
A jak nie mam konta, to też mnie szpieguje? :classic_cool:

Gość gość
Bardzo bym chciała usunąć to g*******e konto, żeby kompletnie nie istnieć w internecie, ale kuźwa nie mogę przez te pieprzone studia.

Gość gość
to czytaj do studow nie musizs iec fb FB-znow zmaipulowal ciemnota..

Gość gość
No i co z tego? Ja nie mam facebooka bo chce być anonimowa, ale bądźmy szczerzy wszystko jest szpiegowane, poczta elektroniczna, nawet czatroomy są monitorowane. Internet wbrew pozorom NIE jest miejscem gdzie jesteś anonimowy

Gość gość
Ten filmik jest dużo ciekawszy : https://www.youtube.com/watch?v=gTgXAb9X_Sw Raz chciałam pobrać sobie komputerowy stroik ze strony microsoft za darmo, przeczytałam warunki i okazuje sie że ''zgadzasz sie na dostęp oraz nagrywanie obrazu i dźwięku ze swojej kamerki''

Gość gość
wrzucę swoją gołą duupę na fejsbuka niech się jarają

Gość gość
ciekawe kurna skąd wiedziałabym co sie dzieje skoro oni pewne rzeczy dodają TYLKKO na facebooku..

Gość gość
Skasowalem tam konto :)

Gość gość
przecież i tak trzeba czeekać 14 dni . Przez 14 dni nie można się logować bo odnowią

Gość gość
Zasłaniacie swoje kamerki czymś? ja mam przyklejony kawałek papieru na moją

Gość gość
Ludzie daja sie latwo maipulowac,sa jak marionetki..

Gość gość
face zbook to dno ! wiem o tym , mam tam tylko nie prawdziwy profil bo jestem fotografem ale ogółem zbook albo nk to góffno jednakże wielu ludzi z tego korzysta ,więc i ja musiałam być recenzentem tego co wstawiają moi klienci na swoje profile , w końcu to moja praca muszę ją nadzorować inaczej , nigdy by mnie tam nie było !!! niestety ,klientów mam w większości korzystających z tego "upadku ludzkości "

fb to wasz gwóźdź do trumny. początek matriksa. już teraz jesteście pomierzenie poznakowani poprofilowani i zdefiniowani statystycznie. od tej pory nic co was spotka nie będzie przypadkowe;) dużo czasu nie minie żeby dopasować algorytmy do rzeczywistości tym bardziej, że okrojonej. Dane spływają zewsząd bo to wszystko jeden wielki system nadzoru i prewencji. Jakiej chcecie prewencji. Może być handlowej. im to bez różnicy,zarobią na wszystkim. Wielki brat zadba o wasze potrzeby:) Oczywiście zaraz po swoich.

Gość gość
a zaklejacie kamerki w domu ?? na kompach i laptopach ? kiedyś tu był jakiś "oszołom" który nadmiernie pisał o tym...niestety ,miał rację a dla mnie nigdy nie był oszołomem :) ale za to inni drwili z niego !

Gość gość
i co zabija mnie?

Gość gość
smiejcie sie k****a smiejcie :) jestescie tylko czescia projektu demokracji biedaki ...tyczy zwłaszcza mlodych ,jestescie jak hodowlane króliki nic nie warte...miesko i skórki dla możnych tego swiata jeszcze troche małolactwo a sie zdziwicie :) co się wam stanie gdy bedziecie mieli lat 40 :) a to zagadka ...dla inteligentnych....nie oczytanych i za tatusia i mamusi kaskę oduczonych :D bo ci za głupi do myślenia !

dobra może coś bardziej zrozumiałego: nie wchodze na fajsa ale podejrzewam, że sa tam zdjęcia na podstawie których nie dosć, że mógłbym dorobić klucz do drzwi to jeszcze dowiedziałbym się z opisu kiedy moge wpasć po fanty. albo żeby np uprowadzić dziecko.:) co więcej mógłbym skalkulować jakiego okupu zarządać żeby nie przegiać. tyle mi wpadło do głowy przez sekundę chociaż nie jestem przestępcą. a co mogą wymyslić zarządcy tego system informatycznego? w zasadzie wszystko.

Gość gość
demokracja to syf !!!! jeszcze to pojmiecie ale będzie za późno taka natura człowieka że żałuje ...po czasie demokracja to upadek tego co było najważniejsze ! życie !

ale oczywiście wy myślicie kategoriami typu: "nie mam nic do ukrycia "albo "nie jestem nikim wyjatkowym" ewentualnie " to niech se popatrzą na moją d**e" a wy myślicie, że ludzie w obozach byli kimś ważnym dla tych, którzy ich tam wsadzili? albo że trzymali ich tam po to żeby podziwiać ich d**y?