Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOBACZCIE jakFacebook was szpieguje i jak kazdy naFBmoze czytac waszeWiadomosci

Polecane posty

a ja dzisiaj byłem świadkiem taos hum. czyli chuj wie czego. w każdym razie dosyć przerażające. mam nadzieje, że się nie powtórzy

Gość gość
marcia szmaciarcia

z rejonu twojej d**y:) cała noc nie spałem. fajnie, że cie to bawi. nie odzywaj sie więcej do mnie bo cie zbanuje:classic_cool: nara

Gość gość
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Gość gość
FBI dowie się jaką mam baterię w kompie? xd no to naprawdę straszne, szczerze? chętnie bym zrezygnowała z fb ale tak jak na pierwszej stronie dziewczyna wspomniała- bez tego nie da się skończyć studiow... informacje tam są o wszystkim, zostały mi tylko 2 semestry.... może czas się przenieść na vkontakte? albo na kafeterie przenieść wszystkie treści z fb ? :D

Gość gość
FBI może nasikac na ciebie, ale rząd Pl z Usa współpracują ze sobą.

"gość dziś FBI dowie się jaką mam baterię w kompie? xd no to naprawdę straszne, szczerze? (...)" xxxx akurat to to wiedzą zanim kupisz sobie laptopa kretynko:D

mało tego wiedzieli, że akurat ty kupisz takiego laptopa. A wiesz dlaczego? bo jesteś najlepszym dodatkiem do oprogramowania:D backdoorem:D

a cały zestaw służy do włamania się do twojego mózgu. I naprawdę uwierz mi nie chodzi im o jego zawartośc bo tam k***a nic nie ma:D chodzi o to zeby tak pozostało co jak widać skutecznie im się udaje realizować. Baterie k***a:O Idź k***a debilko obciągnać profesorowi bo to jedyny pożytek z twoich studiów będzie

filmweb pinć gwiazdek to czytaj tamtego nie czytaj wszystko już zrecenzowane i ocenione. a jak nie tak to sie usunie z sieci. musicie spojrzeć na to wszystko z właściwej perspektywy. to nie komputery są dla was tylko wy dla komputerów. to dosyć jasne jest

Gość gość
facebook dla idiotów :D