Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym się wyprowadzić ale nie mam za bardzo dokąd

Polecane posty

Gość gość

Jestem w trudnej sytuacji materialnej, może nie tylko materialnej co jestem uzależniony finansowo, w chwili obecnej poszukuje pracy i chcę się wyprowadzić z domu. Moja matka w chwili obecnej siedzi w więzieniu, swojego ojca nigdy nie poznałem, mieszkam ze swoim dziadkiem, z którym coraz częściej się kłócę. Ostatnio wypomniał mi, że gdyby nie on to miałbym zniszczone życie. Moja babcia (jego była żona) jedyne co umiała po rozwodzie to tylko topić smutki w alkoholu, matka również doigrała się i wylądowała w więzieniu, dziadek mnie wziął, wychował i jedyne co umiał to tylko mnie krytykować. Ostatnio nie spodobał mu się pomysł, że zamierzam porzucić szkołę, wpadł w taki szał, że uderzył mnie w twarz. Ja mam w planach zostawić szkołę i się wyprowadzić od niego na zawsze, kolejny raz to moja dziewczyna mu przeszkadzała, przeszkadzało mu to, że zostaje na noc i wiele innych a sam chodził po agencjach towarzyskich. Znacie jakieś rozwiązanie?

Szanowni Państwo, 
Mam na imię Kinga. Jestem doktorantką na Uniwersytecie Warszawskim. Podjęłam się bardzo trudnego zadania i mam nadzieję, że dzięki Państwa pomocy uda mi się je zrealizować. W ramach swojej pracy doktorskiej planuję przeprowadzić badania na temat doświadczeń życiowych dorosłych dzieci osób osadzonych, których rodzice przebywali bądź przebywają nadal w zakładach karnych. Głównym celem badań jest wieloaspektowa analiza ich sytuacji społecznej. Obecnie problem dzieci osób osadzonych jest marginalizowany przez instytucje rządowe, jak i pozarządowe. Mam nadzieję, że dzięki Państwa uda nam się to zmienić. Poszukuję osób, które doświadczyły "uwięzionego dzieciństwa" i zechciałby poświęcić mi chwilę i o tym opowiedzieć. Byłabym NIEZWYKLE WDZIĘCZNA ZA POMOC! 

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Serdecznie pozdrawiam!