Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokenins¡de87

Byłam aseksualna ale już nie jestem

Polecane posty

Jakoś rozbudziłam się na forum erotycznym kafe. Nie wiem ale jakoś te tematy rozbudziły niepokojąco moją pochwę :-o Jestem tym przerażona, reakcjami mojego ciała. Nie wiem czy to normalne i czy tak powinno być. Czytałam na forum erotycznym te wątki o penisach, o przymuszaniu kobietki do seksu, o tarmoszeniu sutków a nawet... do przypinaniu do nich klamerek. I... moja pochwa wydzieliła...śluz! Pierwszy raz mi się to przydarzyło. Może nawet zdecyduję się teraz udać się z kimś na priv, ale nie wiem czy się odważę. Ale niepokoi mnie ta moja pochwa po wejściu na to erotyczne forum :-( Mam się na bardzo fajną babkę i wolałabym nie doświadczać więcej podobnych ekscesów. Jak myślicie co mogło być powodem?

Gość gość
podszyf :)

W sumie sama siebie zaskoczyłam. Bo nie wiedziałam że do czegoś takiego okropnego może doprowadzić zwykłe czytanie forum erotycznego! :-o A miałam się za fajną babkę którą przecież jestem a tu takie coś. Ale przejdzie mam nadzieje szybko.

Najgorsze było to uczucie jak poczułam że ta pochwa zwilgotniała. Nigdy nie doznałam takiego okropnego uczucia. I teraz cały czas tak mam mimo że próbuję nie myśleć o penisach i tych klamerkach na sutkach

A mówiłam ci idiotko, że kiedyś pobudzisz i swoją maszynę do penisów. Jestem z ciebie dumna, od teraz jestes kobietą z temperamentem :)

A śluzem sie nie martw, musisz się cześciej myć a nie zasłaniać się aseksualizmem :)

Gość gość
podszyf, szlaucho

Pawle, odstąp ode mnie :) Do każdej dziewczyny na kafeterii zarywasz, starczy.

Po cholere aż tyle tego śluzu? Przecież się poślizgnąć można :-o Wypływa mi z pochwy dalej :-o Nie wchodze więcej na erotyczne i spróbuje o tym zapomnieć!

Weź broken ten wypij ten śluz twojego dobrego podszywa bo tylko tego jestes warta. Albo przytul sobie wiadro z tym śluzem najlepiej :D

Kapuś pier/dolony. Juz widzę kto w dzieciństwie był wieczną ofiarą losu :classic_cool:

Gość gość
hahaha świetny podszyw :D :D :D ale się wkur/wiła, chyba podszyw trafił w sedno :D

Gość gość
A mi się coś wydaje że prawdziwa broken się troszkę podjarała tym tematem i tym śluzem i naprawdę coś tam poczuła. Widać po nerowej reakcji.

Daj ten śluz broken, niech smaruje tym dupę administracji tego forum, żeby mogła się podlizać.

Gość gość
"A śluzem sie nie martw, musisz się cześciej myć a nie zasłaniać się aseksualizmem" hahaha

Gość brokeninside 87
Ona ma tyle śluzu do podlizywania się że starczy jej własnego hehe

Albo zostaw sobie ten śluz na pip/ce to facet nie bedzie musiał już zwilżać :)

Gość gość
widać, że połamana faktycznie życia nie ma żadnego skoro aż tak przeżywa zwykły podszyw zresztą przy wcześniejszych podszywach (a niektóre były motzne) podobnie się wkurzała, a nawet groziła podszywaczom hahaha