Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokenins¡de87

Byłam aseksualna ale już nie jestem

Polecane posty

jesteście jacyś nienormalni jestem od Was sympatyczniejsza, ładniejsza, inteligentniejsza, rozdaje tulaski, nie jestem niewyżytą suką jak Wy i dlatego się nade mną znęcacie!

To ty jesteś niewyżytą suką bo chcesz cały czas się namiętnie do kogoś przytulać. Jak tak ci tego brakuje, bo każdy od takiego paszteta jak ty ucieka na kilometr, to kup sobie misia, chociaz podejrzewam, że masz tego pełno w domu.

Gość gość
Więc won na forum disneya :classic_cool: Tam poczujesz się jak w domu :-p Po prostu tu nie pasujesz ;-) Skoro już wiesz to 🖐️

Gość gość
Broken dostajesz zbiorowy kopniak w kapsko :-p

jestem ofiarą gorszych ode mnie osób, gorszego sortu bardzo wiele osób mnie tu chce i lubi, wy jesteście jacyś odszczepieńcy, bez kitu nie mam misia, mam pluszowe pieski, kotki i tygryski!

Gość gośćgregorypegg
Seks jest bardzo ważny dla mnie

Haha, to się uśmiałam. Kto może chcieć takiego chwasta? :) Chyba tacy sami niedoje/bani ludzie jak ty. Rozmawiam z infantylną idiotką a nie z kobietą z seksapilem i charakterem. Wyjdź stąd bo się zaraz zdenerwuję i przytulę cię pasem po dup/ie.

nobelsa, a tak dziwka analna za dwa grosze, której się szcza w dupę, żeby był poślizg to "seksapil"?:O weź kurwa ogarnij się, lewatywą wyprowadź z organizmu nasienie klientów i będzie dobrze

Gość gość
Popieram i nie widzę ani jednej osoby ktora by cie tu lubiła. Wszyscy tu mają bekę z ciebie. Jak ktoś gada z tobą to tylko dla jaj na chwile. Dajesz mu chwilę zabawy i nara. Pogódź się z tym w końcu że to ty jesteś gorszego sortu i że cię tu kopią w kapsko wszyscy i mają niezłą bekę z ciebie.

Gość gość
Żałosne broken żałosne. Twoje teksy są na poziomie niedorozwiniętej nastolatki. Przykre to co sobą reprezentujesz. Totalne dno. Coś mi się broken wydaje po twoich tekstach że marzysz o ana/lu w twoje wielkie kakaowe oko? ;-)

Gość gość
jesteś totalną idiotką, w każdym temacie próbujesz innym usilnie narzucać swoje "racje", obrażasz każdego kto się z tobą nie zgodzi i wyzywasz od gówien, rzucasz się o byle co, a potem zakładasz jakiś durny zdziecinniały temacik o przytulaniu i myślisz, ze jak zaczniesz wysyłać te głupie serduszka to każdy zapomni jaka naprawdę jesteś i co tu wypisywałaś?? :O a z tą "fajną kobietką" i "100% kobiecości" to taki żart i autoironia, rozumiem? :O kobieca kobieta nie używa nawet połowy słów jakimi ty się posługujesz, prostaczko, jesteś paskudnym, obleśnym i prymitywnym babochłopem i wielu już ci to oznajmiło, podobnie jak i to, że nie mają ochoty przytulać się do takiego czegoś odstręczającego jak ty, więc wypieprzaj stąd

Gość Marcellllooo
Broken mam wielkiego kakaowego anusa owłosionego! Widziałem na zdjęciach i wiem!

Jesteś infantylna jak dziecko ale poglądy to masz jak starego mohera. Widocznie nie wiesz o czym mówisz, skoro mylisz pojęcia seksapil z czystym kur/ewstwem. Od początku wiedziałam, że z tobą jest coś nie tak i teraz to się potwierdza. Lepiej przytul się do czegoś bo ci serce z tych emocji stanie :) Na zdrowie :)

uważaj, bo posłucham orendżowego bólud**era, który uważa, że najeżdżanie na mnie na temacie założonym przez dziwkę jest ok, hahaha o matko, ale żal, hahahahahaha, nie no, puszczalskie orendże mi mówią, kto mnie lubi a kto nie i każą! hahahahahahaha mi sobie iść, ale śmieszne, grzybne cipki:D żal

Gość gość
Dokładnie. Kafeteria będzie lepsza bez ciebie. Jutro ide do admina po bana dla ciebie :-p A mam tam chody :-p Należy ci się jak gejowi ku/tas!

Gość gość
"jestem od Was sympatyczniejsza, ładniejsza, inteligentniejsza, rozdaje tulaski" x buahahahahahaha! nie wierzę, że można użyć takiego "argumentu" w wieku 25 lat, nie wierzę... :D

Dokładnie. Kafeteria będzie lepsza bez ciebie. Jutro ide do admina po bana dla ciebie jezyk.gif A mam tam chody jezyk.gif Należy ci się jak gejowi ku/tas! x "chody"? puszczasz się z adminem? ja p....

To że pisałam parę słów wyjaśniających o kur/ewstwie (ten wątek niestety ty zaczęłaś), nie oznacza, że to moje hobby..

Rozdaje tulaski tylko dłonie mi się trochę wybrudziły bo za dużo w pupsztalku gmerałam :-p Kto chce sweeeet tulaska??? Noblesa dzięki za komplement ;-)

Gość gość
od kiedy ty głupia krowo określasz kogokolwiek "puszczalskim" ? w swoich związkofobijnych tematach mało się nie zesrałaś atakując każdego kto używa słów "puszczalska" czy "k/u/r/wa", więc kolejny przykład, że zmieniasz poglądy jak chorągiewka, w zależności od wygody, hipokrytko

Gość gość
Kędy wąż śliską piersią dotyka się zioła. W takiej ciszy - tak ucho natężam ciekawie, Że słyszałbym głos z Litwy. - Jedźmy, nikt nie woła.