Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach, które nie mają ambicji, są tylko po zawodówce?

Polecane posty

Gość gość
pytanie jak rządzą i czy ty jesteś z tego w 100% zadowolony

Gość gość
Szanująca się kobieta jest niezależna i zaradna finansowo x Ale ty jesteś głupia, aż szkoda z tobą dyskutować. Co ma ambicja do pracy i zarabiania, byle debil potrafi się utrzymać. To ze masz pracę i zarabiasz nie robi z ciebie osoby ambitnej.

Gość gość
Pokaż mi takiego co jest zadowolony z sytuacji w tym kraju, chyba tylko sami politycy, którzy są oderwani od rzeczywistości, a potem dziwią się jakie to u nas są pociągi ;) Ludzie nawet ci niewykształceni nie są głupi i chętnie by coś zmienili w tym kraju i przepędzili to bydło z Wiejskiej, ale nie mają czasu nawet wyjść na ulicę, bo muszą tyrać od świtu do nocy, aby utrzymać rodzinę... poza tym to Polska, tu się nie da normalnie żyć, bo charakter Polaka na to nie pozwoli.

Gość gość
Robi bo osoby bez ambicji nie dość że nie pracują to ciągną kasę od partnerów co pracują. I może byłoby to cwane gdyby nie to że takie osoby są żałośnie zależne:)

Gość gość
Tym krajem rządzą osoby o mentalności robolsko zawodówkowej,nie wyższej:) Taka jest prawda, nasze elity to ludzie wyksztalceni w warunkach robolskich nie intelektualnych. I tak tego nie ogarniecie ale odsyłam do historii tego kraju gdzieś tak od końca wojny. Szkoda mi na was czasu żegnam.

Gość gość
Po części racja, ale częściej można spotkać studentki które szukają sponsorów niż te po zawodówkach, przynajmniej w necie :) Osoby z wyższym, często są bezrobotne, bo one przecież nie po to się uczyły, aby teraz pracować za 1500zł.

Gość gość
Ty lepiej popatrz na historię tego kraju od czasów jego powstania, jako tako żyło się nam dobrze tylko pod zaborami, kiedy Polak był trzymany krótko za ryj, bo jak sam się za coś wziął, to rozkradł lub spier.... :P

Gość gość
częściej można spotkać studentki które szukają sponsorów niż te po zawodówkach, przynajmniej w necie ---bo po zawodówkach nikt takiej nawet nie chce w d... kopnąc a co dopiero sex btw po zawodówkach stoja przy trasach bo nie potrafią napisac ogłoszenia w internecie

Gość gość
ja po zawodówce :) dzisiaj na studiach psychologii pozdrówcie prymitywnego autora :D:D

Gość gość
po zawodówce nie można isc na studia bez matury . platne "studia" to nie studia

Gość gość
hahahah w atakim razie tumoku jakim cudem studiuje ?:D szok .Raczej po maturze haha !!! osiołku wyżej

Gość gość
prywatne uczelnie są o wiele lepsze ,studenci przehcodza z pastowoych uczelni na prywatne :)

Gość gość
uniwersytet 3ego wieku to nie studia

Gość gość
to super osóbki ,szlachetne z dobrymi manierami i jasnym umysłem :)

Gość gość
Są po zawodówce bo niestety to najgorsi uczniowie szli do ozawdówek,niezbyt inteligentni. A dziewczeta niestety puszczalskie .Szybko 'zakladają rodzine bo WPADAJĄ z niezbyt lotnymi

Gość gość
No bo mowię że do zawodowke od 25 lat wstecz idą tylko ci najmniej inteligentni którzy nie wyrobiliby umysłowo w liceum . Ale potem może isc na prywatną uczelnie i leczyć kompleksy w okolicach menopauzy lub andropauzy . Tylko że nikt tego powaznie nie traktuje przecież ale są nie bardzo madrzy to tego nie pojmuja

Gość gość
Dlaczego wy mylicie inteligencję z kiepskimi wynikami w nauce? Ludzie bardzo inteligentni często mają problemy w szkołach, ale za to potrafią odnaleźć się w życiu. Taki Bill Gates nie był orłem, nie ukończył szkoły wyższej i co? Weźcie pod uwagę jedną rzecz, gdyby nie ci mniej ambitni (którzy nie marzą o wiecznych podróżach i zdobywaniu świata) i mniej wykształceni, to zdechlibyście z głodu i nie mielibyście dosłownie nic, bo ktoś to musi produkować!!! Kto sprzedałby wam towar w sklepie, jakby każdy był poetą czy naukowcem? Kto wybudowałby wam dom, i można tak wymieniać i wymieniać. Brak szacunku do innych, to największy objaw głupoty!!!

Gość gość
Wy nie jestescie Billem Gatesem :D smieszy mnie zawsze gadania tlumokow, malolatow i reszty plebsu, porownuja sie z Gatesem i innymi milionerami a sami nic nie osiagneli i nie osiagną :D cwaniak w internecie, pi....zda w swiecie :D to tak jak wyborcy K Mikke szczekają jak psy w internecie i na forach a na zywo to zwyczajne memeje, frajerzy ktorzy pracują za 5-8 zl netto za godzine :D:D 🖐️

Gość gość
gość dziś Są po zawodówce bo niestety to najgorsi uczniowie szli do ozawdówek,niezbyt inteligentni. A dziewczeta niestety puszczalskie .Szybko 'zakladają rodzine bo WPADAJĄ z niezbyt lotnymi takakijanka dziś u mnie z nauką było ok /wyróznienie i wzorowe :P/oceny bdb z dobrymi ,od zawsze matematyka była ble dost :D /i nie mówi że najgorsi / a co wspolnego ma rodzina ,wiek na posiadanie rodz to 22 -30 max :classic_cool: . patologia to w plebaniach :D:D:D intligencja inaczej hah

Gość gość
U ciebie z "nałką" bylo ok i dlatego odwiedzasz uniwersytet trzeciego wieku . 22-30max na rodzine? ciasny horyzont oj ciasny

Gość gość
Gdyby wszyscy szli na studia, to ciekawe kto by pracował? Jak na razie to ci po zawodówkach nakręcali, nakręcają i będą nakręcać gospodarkę, pracowników biurowych (niby umysłowych) i tak jest zbyt wielu. A co do ambicji, ludzie którzy tacy są raczej nie przesiadują całymi dniami na forum, bo mają ciekawsze zajęcia.

Gość gość
A ja mam w d***e to jakie kto ma wykształcenie, najważniejsze aby żył szczęśliwie i cieszył się tego co ma, bo dziś mówiąc ambicja, ma się na myśli kasę i nic poza tym.

Gość gość
Co myślicie o kobietach, które nie mają ambicji, są tylko po zawodówce? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Co myślicie o kobietach, które nie mają ambicji, są tylko po zawodówce? Poprzednie 1 23 Następne gość dziś Zamiast rozwijac sie jako naukowiec, biolog, archeolog, lekarz, prawnik, artystka, architekt, inżynier, poetka ? gość dziś nie mają czasu na rozwój talentów i zainteresowań bo ciężko pracują na życie gość dziś że są idealnymi kandydatkami na żonę dla facetów po zawodówce. kobieta naukowiec z londynu dziś no cóż, ktoś musi myć za nas kible usmiech.gif gość dziś A co ma skończona szkoła do ambicji? Mam koleżankę co skończyła zawodówkę fryzjerską i w wieku 23 lat miała swój pierwszy salon, a teraz ma 32 lata i ma 4 salony i zapewniam cię że na brak kasy nie narzeka. gość dziś wykształcenie o niczym nie świadczy, kobieta po zawodówce może być troskliwą, wrażliwą, naturalnie piękną, pracowitą, uczciwą, w pełni wartościową kobietą... znam takie co nawet studia im nie pomogły zmądrzeć jezyk.gif gość dziś Wiekszosci kobiet po zawodowce sa wredne, puste traktuja porzadnych jak gowno! gość dziś Jako artysta akurat może się rozwijać każdy więc nawet jeśli pójdziesz na studia a po nim zostaniesz pisarką, muzykiem czy malarką zawsze może się znaleźć ktoś kto ma większy talent i więcej serca w to wkłada a od tego nie zależy wykształcenie. Wykształcenie nie jest związane z inteligencją, talentem czy pasją, tego się dostaje tylko dlatego że umiało się ściągnąć na egzaminie lub skopiowało się pracę z internetu i oddało jako swoją. gość dziś Poetą czy artystą w szerokim tego słowa znaczeniu może być każdy, kto ma talent i tą specyficzną "duszę", na studiach tego cię nie nauczą, tam jedynie mogą cię nauczyć techniki (choć i tak wypadałoby mieć swoją własną) i nic poza tym. Realizować się i osiągnąć sukces może każdy, trzeba tylko odnaleźć w sobie pasje, mieć jakiś pomysł i się temu poświęcić. gość dziś Chyba jesteś ułomna umysłowo. Talent artystyczny ma nikły procent ludzi, do zostania lekarzem czy naukowcem też potrzebne są zdolności i to ponadprzeciętne. A ambicja, to zupełnie co innego i można się rozwijać nie będąc geniuszem. Np możesz być sprzątaczką i spędzić tak całe życie albo czuć ciągły pęd do rozwoju i skończyć z firmą sprzątającą, zatrudniać 50 osób i jeszcze mysleć co by tu jeszcze zadziałać. Tak samo będąc "archeologiem" mozesz całe życie przesiedzieć na jakiejś urzędniczej posadzie albo jeździć po świecie i wykładac na uniwersytetach.. gość dziś 13:48 Święte słowa. Sam znam takie przypadki. poetka po zawodówce dziś ktoś tu chyba nie może znieść, że w głębi czuje się gorszy pomimo wysokiego wykształcenia, ambicji i samych superlatyw usmiech.gif gośćula dziś jedną z nielicznych rzeczy które irytuja mnie niemiłosiernie jest stawianie znaku równości pomiędzy intelektem a wykształceniem. gość dziś a mnie miedzy madroscia a intelektem jezyk.gif gość dziś Prawda jest taka, ze 99 procent kobiet po zawodowce to debilki, ich zycie to facet, ślub, bachory, nowy smartfon i plazma na ścianie. Juz widze jak tępa dzida do ukonczeniu ZDZ, fryzjerstwa etc jedzie do Meksyku badac kulture Majów smiech.gif 99 procent fryzjerek to kompletne kretynki, wystarczy obejrzec Ostre Ciecie na ttv, prawie nikt w Polsce nie potrafi wlosow obcinac. Faceci po zawodowce to samo. Debile, fachowcow na lekarstwo gość dziś Są dobre do weekendowego seksu - przynajmniej dla mnieusmiech.gif Wystarczy że podjadę samochodem i postawię browarka;p Tanio i przyjemnie. gość dziś Takie idiotki mają parcie na kasę,są puste i bez wnętrza - no i robią w konia swoich mężów idiotów którzy jak ostatni frajerzy zasówają na nie za granicą a taka i tak se kupi nowy kosmetyk i da tyłka pierwszemu lepszemu idiocie na ulicy. Dla mnie to patologia. Udawanie zgodnego życia - tymczasem każdy tam każdego dyma w ucho. Inne tematy z tej kategorii Blokada emocjonalna moja dziewczyna ma chyba obsesje !! gośćula dziś co do ostrego cięcia ,kuchennych rewolucji , dlaczego ja , szpital itp programów najmuje sie ludzi którzy za kase zrobia z siebie debili ,lub znajduje sie debili z parciem na szkło . Chyba nikt z was nie myśli ze to takie live ?! gość dziś Akurat w ostrym Cięciu biorą udział autentyczne fryzjerki,bo kilka z mojego miasta brało udział oczko.gif co do innych programów to nie wiem poetka po zawodówce dziś ciekawe macie opinie o ludziach, dzięki którym w większość kręci się każdy powszedni dzień usmiech.gif przykre to, że jesteśmy tak pogardzani, ale jak widać prawdziwe! gość dziś Juz widze jak tępa dzida do ukonczeniu ZDZ, fryzjerstwa etc jedzie do Meksyku badac kulture Majów x A ja już widzę jak ty intelektualisto jedziesz badać tą kulturę jezyk.gif cała rzesza absolwentów studiów wyższych była w Meksyku właśnie w tym celu, trzeba być naprawdę niezłym kretynem, aby tak myśleć jezyk.gif gość dziś Też nie znam żadnej ogarnietej po zawodowce. Zwykle to takie babki, ktorych zajeciem jest chodzenie na bazar i targowanie sie o ziemniaki albo siedzenie z dziecmi w domu gość dziś

Gość gość
Autor tematu totalne dno, a co do tematu mój dobry kumpel który chodził do zawodówki zrobił po niej mature,ukonczyl studia oficerskie, teraz jest żołnierzem w jednostce GROM,.Nie oceniajcie ludzi po pozorach, ze są po zawodówce- czyli nie mają ambicji?- Śmieszne, pozdrawiam

Gość gość
Jakim trzeba być dupkiem, żeby myśleć że kobieta po studiach jest bardziej wartościowa. Jeśli jesteś po studiach albo w trakcie, dowodzisz że i ludzie po są totalnymi palantami.

Gość gość
połowa tych ''porządnych studentek'' puszcza się w czasie studniów za kase więc o o czym my mówimy, znam dużo ludzi po zawodówce , w większosci to dobrzy fachowcy ,

Gość gość
Pewnemu dupkowi po studiach wydaje się że przez to jest lepszy. Ot powód debilnego wątku.

Po co ktoś kogo kręci gotowanie, fryzjerstwo, bycie mechanikiem, stolarzem ma iść na studia ? Zacznijmy od tego, że nie każdy ma łeb do nauki i nie każdy interesuje się medycyną, prawem,inżynierstwem, historią, biotechniką itp. Rozwijać się należy w kierunku który się wybrało i to jest ambicją. Przecież stolarze, fryzjerki, mechanicy itd. też są potrzebni. Znam laskę po zawodówce, która ma własny salon fryzjerski i zarabia naprawdę fajne pieniądze, więc o co chodzi ?

Gość gość
:D po jakich studiach ???D:D:DD hha niech sie przyzna :D seminarium haha faktycznie ,temat zdradza jego całą inteligencję ukryta mądrosć , pozal sie bożżz strzeż nas pa od takich tępych męskich dziw :P,sorry, tak po szczerości :P