Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż dochodzi tylko od bawienia sie piersiami

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam problem w związku.Mój mąż podczas normalnego seksu nie potrafi dojść, nawet jak rusza sie we mnie szybko.Musze polozyc sie na bok i wtedy mam wieksze piersi, wtedy on je ściska i dopiero dochodzi masturbujac sie :/ Wkurza mnie to... na plecach jestem dla niego płaska...

Gość gość
A ja mam 32 lata i jestem prawikiem :) czekam na tą jedyną

Gość gość
Dochodzi bo się masturbuje, a nie nie dlatego że masz większe cycki leżąc na boku, seks można uprawiać też w pozycjach bocznych, więc nie miałby problemu z dojściem. Rączka mocniej ściska niż pochwa i pewnie w tym problem.

Gość gość
Ale on sam do mnie mowil ze wieksze cycki mam na boku a normalnie nie sa takie duze i musza sie jeszcze trząść =/ a czemu nie podnieci go cos innego? tylko cycki...

Gość gość
a jak ty jestes na nim albo masz nogi w gorze pod nim to tez widac piersi, wtedy tez nie dochodzi? moj facet tez tylko od tylu dochodzi, w sumie moza raz czy dwa doszedl w innych pozycjach, ale jednak w seksie dochodzi, choc mial z tym z poczatku problem wlasnie ze wzgledu na masturbacje, jeszcze do dzis nie zawsze dojdzie ale dochodzi hmm w 98 %