Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci graja w gry komputerowe?????????????

Polecane posty

Gość gość

witam, z moim facetem jestem od 4 lat, od 1,5 roku mieszkamy razem. jednak od roku co wieczor gra na komputerze w jakies gry..a w weekend tylko wstaje i od razu do komputera, jeszcze zaklada sluchawki i gada z tymi ludzmi ;/ wiele razy sie o to i klocilismy i rozmawialismy na ten temat, nic to nie daje. on uwaza ze jesli ja mam prawo siedziec przy kompie, ogladac tv itp to ja mu nie bede zabraniac grac, bo lepiej jak gra niz ma sie gdzies szlajac z kumplami. a ze on wieeele filmow obejrzal i nie przepada juz tak za ogladaniem to nie bedzie siedzial i sie gapil w sufit tylko sobie gra. no ale moim zdaniem wszystko ma swoje granice, ja musze do niego podchodzic zeby mu cos powiedziec bo mnie nie slyszy;/ nie raz jak ktos do nas przychodzi to wtedy sie odrywa od tego kompa, ale mowi ze codziennie przeciez nie musi bo w koncu mieszkamy razem i ma tez prawo do swoich rozrywek...ale moim zdaniem wszystko ma swoje granice, a nie nie raz od 18 do 2 w nocy...jeszcze ostatnio stwierdzilam ze skoro on ma mnie gdzies to ja sobie wychodze ze znajomymi i wyszlam i wrocilam o 22...to sie wkurzyl ze sie szlajam, ze on siedzi przy mnie w domu itp to powiedzialam ze i tak ma mnie gdzies jak w domu jestem wiec po co mam siedziec...to wielki foch. tez macie takie problemy?

Gość gość
Na szczęście nie i nie mogłabym być z kimś kto bez przerwy nawala w durne gierki, sorry, nie mój poziom.