Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ukarac faceta !!!!

Polecane posty

Gość gość

Dzis jest nasza trzecia rocznica on nadal spi ,bo gral na kompie do 7 rano.Jestem gotowa kupilam maly podarunek ,kartke z milymi slowami,ze go kocham bla,bla, i to juz trzy lata razem.Jestem pewna,ze on nie pamieta :O i teraz jak mam to rozegrac jak wstanie udawac ,ze nic sie nie dzieje,bo przeciez kina ani restauracji nie zaproponuje,bo nie pamieta potem mu to dac wyjsc z domu smutna zawiedziona ,ze niby ma mega focha czy jak wstanie rzucic mu to w ryj i powiedziec,ze jest chujem i musi mnie nie kochac skoro nie pamieta :P dodam,ze jestem normalna :P nie focham nie jestem agresywna nie czepiam sie ,ale chce ,zeby zapamietal sobie,ze to jest dla mnie wazny dzien a jestem pewna,ze nie pamieta swinia :O

Gość gość
kilka klapsów skórzanym pasem na goły tyłek :P

Gość gość
dodam,ze poczeka pare godzin ,zeby nie udawal,ze pamietal i wieczorem mial jakas niespodzianke.

Gość gość
oj bo wy kobiety to wy dziwne jesteście. Facet jest maszyna prosta i nieskomplikowana i dla niego nie mają znaczenia daty. Wiesz jak ja robię kiedy chcę świętować rocznicę? Budzę męża, wskakuję pod jego kołdrę w seksownej bieliźnie, robię mu loda, kochamy się, on jest wniebowzięty i zakochany i jestem wręcz pewna, że zapyta: a co ty kochanie taka napalona? A ja wtedy strzelam: a bo wiesz, dzisiaj jest nasza 3 rocznica jak się poznaliśmy, to co po tym cudownym seksie zaprosisz mnie na kolację. Mąż nadal zakochany, wpatrzony, jemy kolację i wracamy do domu na jeszcze jeden numerek. Można? MOżna. Tylko Wy (My) kobiety potrafimy usiąść, czekać i płakać. Weźcie dupę w troki i same przejmijcie inicjatywę. A teraz niech się wypowiedzą faceci i przyznają mi rację. O!

Gość gość
rok temu zrobilam dokladnie tak samo dostal mega sex mega loda i powiedzial,ze rok musi pamietac,zeby nie zapomniala sie ze mna tak zabawic nie jestem jakos zla,bo znam go nie chodzi o prezent itd,ale jestem ciekawa czy pamieta.dba o mnie kochany jest itd,ale chce ,zeby wiedzia,ze to dla mnie wazne i nadal go bardzo kocham :P

Gość gość
to zamiast czekać i chcieć go ukarać - ukarz go z uśmiechem właśnie rozbierając się dla niego. A po seksie powiedz jak ogromnie ważne jest dla ciebie żeby pamiętał o ważnych dla was datach. Na święta kup mu kalendarz i kolorowymi pisakami powpisuj mu wszystkie ważne rocznice i urodziny :) koniecznie narysuj pod nimi serduszko :)

Gość gość
wytargaj go za siusiaka !!!!!!!

Gość gość
Heh tak jasne. Facet nie bedzie na tyle laskaw zeby zapamietac kilka dat albo chociaz zapisac w kalendarzu w telefonie a kobieta nie dosc ze nie moze sie sie zezloscic to jeszcze ma skakac kolo niego z usmiechem i najlepiej rozebrana i napalona. Taki idiotyzm mogl napisac tylko facet. To teraz odwrocmy sytuacje: kobieta zapomina ze facet umowil sie z kolegami na mecz ktory jest dla niego megawazny i oswiadcza mu ze chce romantycznego wieczoru. I co? chodzicie usmiechnieci majac swiadomosc ze kumple piwkuja na meczu?

Gość gość
no ale to dlaczego zawsze kobieta ma być tą osobą która pamięta i robi wszystko by uczcic tą datę a facet nie? :( dlaczego to kobieta ma wychodzić z siebie by uczcić to (bielizna, seks) a facet zdziwony z jakiej to okazji :( nie nie i jeszcze raz nie

Gość gość
ludzie zrozumcie, że facet nie ma głowy do dat, nie pamięta takich rzeczy. Po co od niego wymagać tego> A potem kobiety nieszczęsliwe bo jaśnie pan nie pamięta, a one księżniczki siedzą i płakają - to pisałąm ja czyli kobieta

ugryz go w siurka. wtedy nigdy nie bedzie jak dawniej, zawsze bedzie myslal ze mozesz go zostawic albo ukarac... :D

Gość gość
tez prawda ja sie dla niego poswiecam pozwalam zawalac nocki na grach na kompie z kumplami.nie marudze ,ze tego czasu nie spedza ze mna dzis sobota dzien wolny moglibysmy gdzies isc,ale nie on odsypia noc ja daje mu ja spokojnie odespac wstanie bedzie mial obiadek pod nos,posprzatane itd...a ja nie moge wymagac,zeby chciaz zapamietal jeden dzien.

Ale to, że siedział do rana na kompie, to już bym nie darowała. Umów się z koleżankami na imprezę. ZOstaw mu ten podarunek co mu kupiłaś i wyjdź do klubu. Baw się świetnie (nie myśl o rocznicy), jestem pewna, że jak jutro się obudzisz to będzie czekał na ciebie z prezentem :) PS - nigdy nie podtykaj facetowi niczego pod nosek :)

Gość gość
gosc 16:56 to jakis podszyw albo taka tepa kobieta. Az przykro czytac jak skaczesz kolo swojego faceta, i jak tlumaczysz facetow z ich nieporadnosci. Wiesz to strasznie dziwne co piszesz ze faceci nie maja glowy do dat, a jakby facet we wrzesniu wygral 2 bilety na mistrzostwa swiata w pilce noznej do odbioru w lipcu nastepnego roku sadzisz zeby zapomnial? Heh. No ale tlumacz sobie facetow jak Ci to pomaga. Ja nie zamierzam skakac w stringach kolo faceta skoro jestem zawiedziona jego zapominalstwem. Nie umiem przykleic sztucznego usmiechu i udawac ze " zapomniales ale sie nie gniewam". Skoro facet ma prawo zapomniec bo jest tylko facetem to ja mam prawo sie wkurzyc-jestem tylko kobieta.

Gość gość
Zrób mu extra niespodziankę, przywiąż mu sznurkiem "klejnoty" do kaloryfera, włącz odkurzacz i wyjdz z pokoju zamykając drzwi. Na bank Cię ozłoci...

Gość gość
mój facet zawsze pamięta. ZAWSZE!

Gość jardin
Hm... Ukarać... Bądź ponad to i nie szukaj zemsty. Mój już ex, miałam urodziny kilka miesięcy temu. Postawiłam %, tort był, do kieliszka był pierwszy, ale nie usłyszałam od niego nawet 'NAJLEPSZEGO' czy nawet s********j ;). Za to namiętnie klikał na telefonie. Suma summarum, olałam jego urodziny też chociaż PAMIĘTAŁAM o nich, a on gdyby nie moja rodzina i nie podstawiona flaszka to by pewnie nie pamiętał o moich. Trudno. Jak ja słyszę takie "bo my jesteśmy prości", "nie zapamiętujemy dat", chociaż w teorii macie tak duże mózgi, jesteście tacy super mądrzejsi od kobiet i lepiej sobie radzicie z przedmiotami ścisłymi to mnie strzyka.