Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola000zawszepomocna

czy dobrze się ubieram do własnej firmy ???

Polecane posty

Mam 20lat i mam własną firmę dziś mój klient powiedział mi że jestem sexy, moja mama mówi że za bardzo odważnie ale ja mam 20 lat !!! Do własnej firmy ubieram się w czarną ze skóry spódniczkę (mini), bała bluzeczka z dekoltem rajstopki w siateczkę i do tego szpilki, mam rozpuszczone włosy. Pomóżcie mi i śmiało piszcie mi prawdę i dawajcie mi rady nowego ubioru ;)

Gość gość
Tez mam wlasna firmę i ubieram sie tak jak wtedy gdy pracowałam na etacie. Normalnie ale w eleganckim stylu. Do żadnej pracy nie poszłabym w skórzanej spodniczce i kabaretkach.

Gość gość
skoro zwracają ci uwago to znak ze ubierasz się niestosownie do okazji tę mini jeszcze mogłabym zrozumieć, pod warunkiem że ma stosowną długość....ale siatkowe rajstopy ? brakuje jeszcze koronek i cekinów oraz dekoldu do pasa czy kiedykolwiek słyszałaś stwierdzenie że w modzie "mniej" oznacza "więcej" czyli jeśli chcesz być gustowna nie możesz przesadzać z niczym twój strój byłby seksowny już przez tą skórzaną mini, noszenie do tego niebotycznych szpilek i siatkowych rajstop to już przesada

Gość gość
Ubierasz sie jak dziwa i tak jestes postrzegana:O

Gość gość
Jeśli twoja firma nazywa sie burdel to twoj stroj jest odpowiedni,ale w innym wypadku nie.