Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który smartfon nie zamula?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie, jaki jest bardzo dobry smartfon, może być i za 2000, nie muli? Mam samsunga s3 mini i mam go dość

Gość gość
htc one m7, hct one m7 iphone 6 samsung galaxy s4, s5

Gość gość
Dzięki. Myślę nad wymianą na s5 ale boję się, że będzie podobne lagowanie. Ktoś z was może ma i coś powie? (albo s4?)

Gość gość
up up. Może coś jeszcze przychodzi komuś do głowy?

Teraz duzo słyszy sie o iphonach i chyba faktycznie sa dobre, bo paru znajomych ma. Widziałam, że ispot proponuje pare modeli w promocyjnej cenie, zreszta u nich jak cie nie stać można spokojnie brać na raty za 0% prowizji.

Gość gość
Lg Pro lite

Gość gość
Potwierdzam z tym Nexusem 5, może i nie ma wielu bajerów ale nie zamula, ma mocny procesor i dużo pamięci RAM

Gość gość
Człowieku, wśród tych najnowszych smartfonów nic Ci się absolutnie nie będzie zacinało. Jeśli jednak chcesz sobie kupić coś naprawdę dobrego to zerknij sobie na poniższy model: http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/11535250 Samsung Galaxy Note 4. Moim skromnym zdaniem obecnie jest to najlepszy telefon na rynku. Świetne parametry, absolutnie nic nie ma prawa się zacinać.

Gość Pancernikeu
Htc one m7 BlackBeery Z30 iPhone 6 Samsung Galaxy s5 LG G3 Te są wg mnie jednymi z najlepszych na rynku. Jeśli posiadacie smartfona zapraszam do naszego sklepu http://pancernik.eu/ Sprzedajemy akcesoria do urządzeń mobilnych. Nasi specjaliści pomogą Ci wybrać gadżet, który sprawi, że użytkowanie telefonu stanie się jeszcze przyjemniejsze.

Gość gość
IPhone 5s super chodzi nie zamula itd. Jak biorę mojej soboty galaxy s5 to mnie strzela. Wolny jest jak żółw.

to fakt iPhon raczej zamulał nie będzie, ale dla zainteresowanych na pewno dobrą informacją jest to, że salony iSpot mają ciekawe oferty cenowe na te produkty, ostatnio natknęłam się na 6% rabat z tytułu posiadania statusu studenta, do tego maja też raty 0% wiec zachęcają do zakupu.

Gość MIrgolkowa
Ja mam Lenovo Golden Warrior. Super cacko, w Polsce chyba niedostępne. Ściągałam przez Allinside.pl z zagranicy, bardzo wydajny, szybki, dobrze wykonany.

Gość gość
Ja mam Iphona 5s i wszystko super, mój tata ma HTC i lipa sam się wyłącza i cuda na kiju odwala

Gość gość
Zdecydowanie IPhone , te wszystkie samsungi i HTC zamulają , wirusy się pojawiają i trzeba konfigurować , jedyne co polecam to iPhone trochę droższy ale za to dobry

Gość gość
samsung galaxy s4

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7