Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest przed c.c? badania formalnosci i wgl?

Polecane posty

Gość gość

Bede miala cesarke i ciekawa jestem jak dlugo trwaja wszystkie formalnosci zanim poloza mnie na stole? Przyjade do szpitala zarejestruje sie i co dalej?

Gość gość
i czekasz na oklaski i zaproszenie na sale operacyjna:)

Gość gość
bedziesz miala cc na zimno? to c*****y szpital masz

Gość gość
Co to znaczy na zimno?

Gość gość
ja przyjechałam przed 8 (miałam sporo badań zrobionych wcześniej) cesarka trwała 15 minut o 13.15 byłam już po p.s. jak dla mnie największym bólem było zakładanie cewnika:)

Gość gość
Mi kazali przyjechac dzien wczesniej! Porobili badania rano prosto na stol i bylam juz z moja coreczka

Gość gość
nie wiem jak to jest gdy sie przyjedzie na planowany termin bez rozpoczecia akcji porodowej, ja mialam tak,ze mialam miec cc, jednak wody odeszly mi 2 tyg. przed terminem, jak dojechalam do szpitala to polozne badajac mi te wody papierkiem lakmusowym stwierdzily ze to nie wody, zrobili mi ktg, dopiero pozniej jak moj lekarz przyjechal zbadal mnie jeszcze raz i stwierdzil ze to sa wody i wtedy kazali mi sie rozebrac,polozyli na stol,zalozyli cewnik,przykryli przescieradlem i zwiezli na sale operacyjna.

Gość gość
Ja przyszłam dzień wcześniej wieczorem,miałam ktg i chyba pobieraną krew,położna zabrala też wszystkie potrzebne badania. Następnego dnia zabrali mnie przed 6 rano,znów ktg,lewatywa i na salę:)Cały zabieg trwal ok 20min.,cewnikowanie miałam przy znieczuleniu i tyle:)