Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce przyjechac z rodzina ,o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem 2 miesiące.Spotykamy sie,studiujemy w tym samym mieście.Zaprosiłam go do mnie,do mojej miejscowości a on chce wziasc ze sobą brata ze swoja partnerka i ich dziecko.Myślałam ze te 3 dni spędzimy sami O co tu chodzi? Czy on traktuje mnie powaznie czy tak bez zobowiązań i wezmie brata z rodzina.Jakie jest wasze zdanie,please.Kolezanki nie zawsze są szczere,wole opinie obcych.

Gość gość
dziwne, co najmniej podejrzane. Może chce się rozerwać, ale ma problem przy tobie krępuje się bardzo? W towarzystwie bliskich sobie osób łatwiej przełamać się? No chyba że jesteś sponsorka? :)

Gość gość
Nie jestem sponsorka,brat z rodzina sam musi opłacić sobie hotel bo u mnie nie ma gdzie nocować.Nie wiem czy on chce tak po kolezensku przyjechac bez zobow.dlatego brata cięgnie.Byłam juz w zwiazku parę lat,facet okazał sie gnojem,teraz uwazam,nie pozwole sie sobą bawic.

Gość gość
Moze troche sie krepuje, z bliskimi osobami czuje sie pewniej, albo jak nie przypadnie do gustu twoim rodzicom wrazie jakby go pognali to rodzina mu pomoze, moj jak pierwszy raz jechal do mnie spotkac sie z moimi rodzicami to chcial wziac kolege, nie pizwolilam haha przezyl jest moim mezem, albo jak mieszkasz sama moze nigdy nie wspolzyliscie, nie jest na to gotowy, lub uwaza ze za wczesnie jak bedzie z rodzina to w obecnosci ich do zblizenia nie do jedzie a jednoczesnie ciebie nie urazi , bedzie wymowka, najlepiej spytaj go wprost DLACZEGO!

Gość gość
Spytałam delikatnie,powiedział,ze chcą okolice pozwiedzać bo nie znają

Gość gość
Zapomniałam dodać,on ma syna z nieformalnego zwiazku ,tez chce go wziasc.Nie rozumiem tego,doradźcie please.

Gość gość
Jesli ma syna to chyba fajnie ze chce abyscie sie poznali, bo jak bedziecie razem no niestety pewnie nie raz bedziesz miala kontakt z tym jego synem, jak kiedys razem zamieszkacie dzieciak bedzie przyjezdzal do ojca

Gość gość
no raz mysle przerzyjesz, moze chce twoja goscinnosc sprawdzic? :P

Gość gość
przezyjesz* hahah

Gość gość
Może chcą darmo się najeść, albo spędzić święta.

Gość gość
Po 2 miechach to rzeczywiście za szybko,porozmawiaj z nim.

Gość gość
niech przyjezdza potem podejmiesz decyzje,ja samotniczy typ ,pewnie bym się rozchorowala na taka randke hehe

Gość gość
Moze on brata bierze żeby było mało intymnie,bez zobow.bez całusów i uścisków,ale zaproszenie przyjął nie chce byc niemiły,wyczuj go.Myale,ze cos kreci.:-(

Gość gość
ja mysle ze chlapnal ze jedzie do ciebie i oni się wprosili

Gość gość
Gdyby nie chciał to by ich nie brał.:-(

Gość gość
Oni są bezczelni.wcale sie nie znacie i tak sie komus zwalić,zastanów sie kobieto.:-(

Gość gość
Tak,powiedz,ze to nie najlepszy pomysł:D

Gość gość
Co to za typy bez kultury.wstydzili by sie.

Gość gość
Porozmawiajcie :P

Gość gość
Miałam podobną sytuacje,nie chce cię stracic ale też nie dąży do zbliżenia.bedzie ci prawił morały jak to cię szanuje,a powod jest taki,albo ma problemy z erekcją albo ma małego i przeciąga sytuacje jak najdłużej.Tak miałam.Chce cię najpierw rozkochać a potem zobaczysz w czym jest problem,to sie zdziwisz.

Gość wariateczkabemowo
Miałam podobnie jak Ty. Przeczytaj książkę Zaplecze - Violetty Komar, a to pozwoli Ci uniknąć dziwnych sytuacji w przyszłości. Polecam! :)