Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się, że mój chłopak albo mama się za mnie wstydzą

Polecane posty

Gość gość

Gdy np jestem w pracy to panicznie się boję odwiedzin moich bliskich. Boję się, że będą się mnie wstydzić, albo że odwalę coś głupiego i spalę się ze wstydu na ich oczach. Nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Masz niską samoocenę :) Porozmawiaj z psychologiem :) Kurcze, taki lęk paraliżuje i odbiera pozytywne strony życia. Poszukaj poważnej pomocy, a nie na forum, gdzie często się bzdurki pisze :) We Wrocławiu mogę Ci polecić kilku psychologów: http://psycholog-ms.pl http://psycholog.i-wroclaw.pl O tych wiem, ze się znają na swojej robocie. Z innego miasta sama musisz poszukać :)

Gość gość
dzięki. do psychologa i psychiatry chodziłam z innym problemem, ale mi nie pomogli. może trafiłam na kiepskich specjalistów. szkoda tylko, że w tematach o d**eczkach i o tandetnych firankach jest masa wpisów, a jak ktoś ma problem to nikt się nie udziela :(

Autorko, chètnie siè zastanowiè nad twoim problemem, ale piszesz chaotycznie, i nie rozumiem. Czego siè boisz? Co z pracą? Co z chlopakiem? Rozbierz swój problem na elementy i napisz jeszcze.

Gość studentka_psychologii
Napisałaś niewiele informacji na temat swojego problemu. Boisz się tego, że mama lub Twój chłopak odwiedzą Cię w pracy czy Twoje lęki dotyczą również innych sytuacji? Napisałaś, że korzystałaś już z pomocy psychologa, lecz wizyty niewiele Ci pomogły. Czasami znalezienie odpowiedniej osoby jest trudne, ale terapia może pomóc w walce z irracjonalnymi lękami. www.pomocwwarszawie.pl

Gość gość
Nie jest łatwo znalezc "odpowiedniego" psychologa. Moze spróbuj z kilkoma jesli masz taką możliwość.