Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze, wyje i pije wino...

Polecane posty

Gość gość

Poznałam super faceta. Tak bardzo chce do niego napisać pierwsza, a nie mogę, mam blokadę. Już prawie wysłałam wiadomość ale ją kasuję i od nowa :( Zawsze przewiduje możliwie najgorsze czarne scenariusze i teraz mi się wydaję, że albo nic nie odpisze albo odpisze jednym słowem i nie będzie chciał kontynuować rozmowy.., a tak chociaż cały czas mam nadzieję..

Gość gość
wypij więcej,to się odważysz wysłać ;)

Gość gość
Jesteście w związku od pół roku, a ty nie potrafisz mu napisać pierwsza czegoś miłego na dzień dobry? A jak pojawia się jakiś problem to w ogóle się pierwsza nie odezwiesz tylko zgrywasz niedostępną księżniczkę? A teraz mimo, że wiesz, że on czeka, aż się odezwiesz to milczysz? O co Ci chodzi dziewczyno? Masakra być z kimś takim jak ty. Zafoczona królewna pfffff ja pieprze jak ja nienawidze takich księżniczek zgrywusek, od razu miałbym na nią wyebane a tu reszta -> http://f.kafeteria.pl/temat/jestem-w-zwiazku-od-pol-roku-czy-powinnam-sie-czesciej-pierwsza-odzywac-p_6094887

Gość gość
Nie jestem z nim w ogóle w związku, poznałam go wczoraj na imprezie tydzien temu..

Gość gość
Się nie zsikaj ze strachu przed pójściem do szkoły.

Gość gość
po prostu wyslij ten list DZIS i nie myśl