Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana _młoda

dziwny ból

Polecane posty

Gość zakłopotana _młoda

Hej, wiem ze może to jednak trochę nie odpowiednie miejsce ale nie wiem co robić Mam 19 lat jestem po dwóch artroskopiach stawu kolanowego, problem polega na tym ze od wczoraj obwód tego kolana to 43 i rośnie a normalnie obwód mam 40, kolano mnie boli,przekładnie lódu pomaga tylko na chwilę Co to może być, proszę pomóżcie. Wiem ze lekarzami nie jesteście ( najbliższy termin ortopedy u mnie w mieście to luty)

jeśli nadal Ci będzie puchło kolano to idź na pogotowie - zrobią Ci prześwietlenie może Ci ropa się zbiera i trzeba założyć sączek bo inaczej jak podejdzie pod torebkę stawową to możesz mieć usztywnioną nogą - więc żartów nie ma z tym stawem - im wcześniej tym lepiej

Kiedy miałaś artroskopię i co wykazała? Czy miałaś założony dren?

Gość zakłopotana_młoda
Noga była usztywniana kilkanaście razy w ciągu 2 lat, miałam wodę w kolanie ale ból był wtedy dużo gorszy, teraz obwód ma już 45 :-(

Gość zakłopotana_młoda
Mar78 Arteoskopie pierwsza miałam w wieku 17 lat,pęknięcie rzepki Druga Arteoskopia w wieku 19 lat ( w tym roku,jakoś marzec kwiecień) - zerwanie wiazadla pobocznego - przysrodkowego, przerost ciała hoffy. Zmiadzenie rzepki Noga po,zabiegu 3 tygodnie w tutorialu gipsowym

No to nie czekaj i na pogotowie. Pewnie stan zapalny z wysiękiem. A puki co dużo lodu i nie obciążaj nogi. Powodzenia.