Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka1441

Czerwona cipka

Polecane posty

Gość stokrotka1441

Cześć dziewczyny mam do was pytanie. Mam problem z swoją cipką. Mam 18 lat i dopiero zaczęłam się masturbować, zdrobiłam to już 5 razy. I za każdym razem pojawił się ten sam problem (myślałam że sam przejdzię). Moja cipcia posczas masturcji robi się czerwona i wydaje mi się że staję się opuchnięta. Dobrze to widać bo mam bladą karnacje. Ten stan utrzymuje się ok godzine po masturbacji. Nic nie boli tylko cipcia zmienia kolor i troche puchnie. Może wynika to z niewystarczającej delikatności, albo złej techniki? (Jeżdzę palcami od góry do dołu po wargas sromowych). Dziewczyny pomóżcie bo boje się bo ze mną jest coś nie tak.

Gość gość
jest podniecona

Gość stokrotka1441
Czyli to jest normalne, bo nie bardzo rozumiem?

Gość gość
Wiec nie możesz się masturbować tylko musisz uprawiać sex, jeśli nie chcesz zeby twoja cipka nie stala sie fioletowa na reszte życia..

Gość stokrotka1441
Ejjj, to nie jest śmieszne. Naprawde się martwie a wy sobie żarty robicie :(

Gość gość
haaaaaa czerwona

Gość gość
Nie masz się czym martwić, to jest jak najbardziej normalne.

Gość gość
Jak najbardziej naturalne.

Gość gość
Bo to nie jest już c**eczka sikaweczka małej dziewczyneczki i cipka, której już się chce. I tak to wygląda. Mniam, polizał bym :)

Gość gość
To całkowicie normalne . Gdy jesteś podniecona krew napływa do miejsc intymnych, robią się one czerwone i nabrzmiałe, ponadto rozchyla się wejście do pochwy i wydziela śluz.

Gość gość
jeśli 18 stak mówi o swojej waginie cip/cia hahahahahahaha nie ma takich słów w słowniku 18stek cuchnie naftaliną i kostką na mole jakis stary ,obeśny zbok udaje ewentualnie stara prukwa po menopauzie a idioci się nakręcają

Gość gość
To jest efekt przekrwienia cipki przez stymulację.Ja nia musiałam nigdy się masturbowac bo mam zawsze aceta przy sobie i lubi mi robić minetkę ja stoję w mocnym rozkroku i doprowadza mnie do wytrysku spija mój wytrysk bo lubi bardzo.Ja podczas loda lubię mu spijac i zlizywać do końca spermę.