Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam obrzydzenie do swojego ciala .

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę na siebie patrzeć mam obrzydzenie do swojego ciała nie mogę sie dotknąć nie mogę na siebie patrzeć w lustrze . Chce schudnąć jak najszybciej kiedyś warzyłam 49kg choroba i dużą dawka sterydów spowodowały ze warze 65 kg przy wzroście 1,55cm . Mam obrzydzenie do siebie , a nie stać mnie na dietetyka i bardzo zróżnicowane diety . Pomóżcie .

Gość gość
Facet czy baba ? NA co ci sterydy ?

Gość gość
Weź przestań z dietetykami, jedz jak zawsze, wprowadź najwyżej niewielkie modyfikacje. Wywal śmieci, słodycze, wysoko przetworzone żarcie. Zacznij się ruszać koniecznie. Z tym nie ma zmiłuj, nie ma, że boli. A co nagle, to po diable. Szybkie chudnięcie może wyrządzić większe szkody w twoim ciele niż nadwaga. Don't panik. Wstań od kompa i ćwicz.

Gość gość
obrzydzenie powinnaś czuć do swojego analfabetyzmu kto to widział by w dzisiejszych czasach ludzie nie znali zasad ortografii wstyd

Gość gość
nie trzeba bylo sie tak zapuscic :D

Gość gość
Ja najszybciej schudłam biorąc prochy. Weź sobie mefedron czy wiśnię, czy może dopalacze sobie kup, wciągnij. Nie dość, że będziesz czuła się dobrze, to nie będziesz jeść. Bo po wiśni nie ma takiej opcji, żebyś jadła przez 10 godzin przynajmniej, nie będzie ci się w ogóle chciało.

Gość gość
Mefedron, też tak uważam.