Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet sie ostatnio o mnie nie stara wpada tylko na seks

Polecane posty

Gość gość

jestesmy juz pol roku razem, wczesniej byly wyjscia do kina gdziekolwiek teraz mu sie nie chce tylko jest seks :O jak mam go do tego zmusic zeby traktowal mnie jak wczesniej i sie staral? odmowic seksu pod jakims pretekstem wygarnac wprost?

Gość gość
jesteście w związku czy układ bez zobowiązań?

Gość kabel do wtyczki
oddawaj się i bądź grzeczna , bo jak będziesz robić problemy , to nawet seksu nie będziesz miała

Gość gość
Kilka dni temu był tu identyczny temat. tylko tam był układ. Zbieg okoliczności?

Gość gość
Nie kocha cie po prostu chce sobie ulżyć! Zerwij z nim!

Gość gość
To po co mu dajesz

Gość gość
Musisz z nim porozmawiac, dlaczego tak cie traktuje, co sie stalo ze tak sie zachowuje jesli sie nie zmieni to pom ysl czy warto byc w takim zwiazku, no chyba ze tylko dla seksu a zaczniesz szukac nowego chlopaka

Gość gość
Pewnie nic nie wnosisz do związku tylko swoje ciało więc jak już facet przebrnął eliminacje (randki) to nie musi się tak starać bo seks w związku to już jest normalna rzecz.

Gość kabel do wtyczki
musisz pogodzić się ze swoją rolą , a jak nie , to pogoń go i stracisz seks , co dla Ciebie będzie tragedią , jak masz go regularnie

Gość gość
nie bedzie to dla mnie żadna tragedia bo facetow chetnych na sam seks jest multum tylko ze mnie nie o to chodzi...poza tym seks jest fajny ale nie najwazniejszy dla mnie

Gość gość
A wytrysk kobiecy masz po kazdym stosunku?

Gość gość
Nie rozmawiaj z nim dlaczego się zmienił bo tym samym stawiasz się na niższej, proszącej pozycji, nie rób mu tez wyrzutów czy awantur. Powiedz mu, że nie lubisz takich wąskich ram czasowych i chcesz sie tym razem spotkać na dłużej i gdzieś wyjść, jeśli nie będzie mógł powiedz ,że w takim razie umówicie się innym razem kiedy będzie miał więcej czasu

Gość kabel do wtyczki
może facetów na seks jest multum , ale dawanie każdemu ,to nie jest chyba najlepsze rozwiązanie

Gość gość
To dlaczego dalas mu tak za szybko seks?

teraz musisz zapłacić ciałem za kino i wyjścia, które ci sponsorował :D swoją drogą, skoro seks z facetem to dla ciebie męka to widocznie jesteś z nim tylko dla kasy. jak kobieta jest naprawdę zakochana, to z łóżka najchętniej by nie wychodziła :P

Gość gość
ja lubie z nim seks, ale seks non stop bez wyjsc ostatnio staje sie dla mnie nudny

nie, nie lubisz seksu i przebywania z nim, sypnęłaś się tym już w pierwszym poście, więc teraz nie odwracaj kota ogonem :P jak chcesz wychodzić to wychodź sama, d**y ci chyba nikt do krzesła nie przykleił? :D

Gość kabel do wtyczki
autorka uznała , że czas wyjść z łóżka , w końcu, ale facet już nie musi nigdzie wychodzić , bo wszystko już dostał

Gość gość
bierna kłoda chce by facet latał wokoło niej i wszystko za nią robił sory ale dziewczynki w przedszkolu są bardziej samodzielne

Gość gość
podnosze

Gość gość
Bo ty jesteś tylko do seksu, a do wychodzenia na miasto ma inne. Traktuje cię nawet gorzej niż dziwkę, a ty naiwna mu na to pozwalasz... ciekawe co zrobisz jak przypadkiem zajdziesz w ciążę.