Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mało tu dojrzałych i mądrych osób

Polecane posty

Gość gość
jak nie chwala to trzeba samemu sie pochwalic i to jest odpowiedz jak wszedzi lubiana jestes i pewnie nigdzie snij salej

Gość gość
tzw. "mądrość" także :D bo czym człowiek starszy tym głupszy :) dochodzą udziwnienia w myśleniu związane ze starzeniem się ciała, zaniki pamięci, spowolniona regeneracja, zanik "szarych komórek", jednym słowem ta twoja "mądrość", po cichutku ulatnia się tylnymi drzwiami i nim spostrzeżesz dla innych będzie już "starym głupcem" 🖐️ prawda jest taka, że ładniejszym, piękniejszym w życiu jest o wiele łatwiej niż brzydkim...oops sorya! mniej atrakcyjnym :)

Gość gość
arz. Nie odpowiedział na moje dzień dobry. Powiedział "O wow", po chwili "oj"był zawstydzony, co mnie dziwi. Podszedł, spojrzał na moje krocze i wyszedł do gabinetu obok. Za chwilę wrócił po niby krzesełko (byłam w gabinecie obok, wcześniej i z tego co pamętam tam był komplet siedzeń). Dwa razy wracał z tym krzesłem. Ja za każdym razem się podnosiłam w czasie zabiegu i próbowałam się zakryć, bo nie wiedziałam, czy to lekarz, czy ktoś inny, Za każdym razem się uśmiechał. Pięlgniarka kazała mi po zabiegu zaraz szybciutko zejść i się nie ociągać. Byłam w szoku, na poprzednich wizytach, była miła i wręcz przetrzymywała mnie rozmową. On znowu wszedł. Stałam na ziemi i probowałam założyć majtki. Znowu się szczerzył i spojrzał na mnie od góry do dołu. Przeczytał wyniki badań i cały czas się szczerzył. Zapytał czy jestem zadowolona cały czas się szczerząc i wyszedł. Pielęgniarka nie chciała odpowiedzieć na pytania dot. pielęgnacji rany. Zdawkowo coś powiedziała. Stałam pomiędzy nią i drzwiami, a ona przybliżała się w stronę drzwi. Złapała mnie za ramię i lekko pchała. Ledwo zdarzyłam wziąć kartkę z wynikami badań. Chciałam się pożegnać z lekarzem i jeszcze raz go zobaczyć. Nie powiem, że mi się nie spodobał. Przystojny, wiele dobrego o nim słyszałam. Chociaż zniesmaczył mnie ten komentarz, zamiast dzień dobry. Pacjentki go chwalą za podejście, nawet w dotykaniu piersi. Jest taktowawiało w czasie wizyty. Zostały

Gość gość
jak widać to narazie same prymitywy tu siedzom

Gość gość
"siedzom i jeszcze "piszoM"

Gość gość
alfabety bez chonoru!

Gość gość
nawet siem nie przedstawia jak ludzie:) przyklad: Zenek z Radomia ..albo Ania zy Krakowa

Gość gocha malgocha
Mozna byc ladnym i madrym ale to dla pewnych pieknych dam jest za duzo.

Gość gość
Jak szukam informacji na dany temat to wchodze na bardziej powazne fora, ajak chce sie posmiac z kuriozum ludzkiej glupoty, to wwchodze na kafe lub samosie. Najwiekszy ubaw mam, gdy pisze ktos z ironia i to tak wyczuwalna, ze az razi, a patologia sie o to ze soba wykloca.

Gość gość
Jednak wole byc mądra niz ładna :) Co po urodzie jak w głowie wiatr hula

Gość gość
tesz lubie was czytac :) Polish folk

Gość gość
sam se polisz