Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie być sama

Polecane posty

Gość gość

nie chcę żadnego faceta,lubie być sama nie muszę dostosowywać sie do nikogo jak chcę to sprzątam jak mi się nie chce to mam bałagan i czytam oglądam tv albo siedze przed komputerem,nie muszę gotowac,spotykam się ze znajomymi kiedy mam ochote i z kim mam ochotę,mam psa i kota które na mnie czekają jak wracam z pracy .Dziwne powinnam być nieszczęśliwa a ja uwielbiam ten spokój

Gość gość
pogilgaj ode mnie psa i kota

Gość gość
Ja mam 22 lata, mam dokładnie tak samo.

Gość gość
jeszcze troche a zacznie wam w dekiel walić z braku chłopa

Gość gość
teraz jest fajnie , ale jak będziesz miała 67 lat to będzie mniej fajnie bez chłopa

Gość gość
dlaczego ? Znajomi nie bedą mieli czasu sie spotykać wybiorą raczej spotkania ze swoimi wnukami czy rodziną . A ty bedziesz sama w wieku 67 lat Wiadomo , ze teraz oni nie mają dzieci i rodzin więc spotykają sie z tobą ,ale poczekaj kilka lat

Gość gość
ja też uwielbiam taki spokój a miłość też mam ,z fajną osobą człowiek zawsze się dogada :-) i to najlepsze połączenie dla mnie,mieszkanie razem by mnie przytłoczyło a tak moja namiętność będzie trwać lata

Gość gośćula
ja mam 35 i mam identyco ,z tym ze byłam mężatka i mam dziecko. Jak na złość ciągle kręcą sie jakieś amanciska a ja juz nie wyobrażam sobie życia we dwoje,podobno jestem nienormalna,ale siusiam na to :)

Gość gość
Autorko - mam dokładnie tak samo :) Żadnych facetów, kompromisów, skakania, wysłuchiwania żali, ględzenia, smrodu, chrapania, telewizji, piwa :) Robię co chcę i kiedy chcę. A mam od groma zajęć ;) Dobrze mi tak jak jest i nigdy bym tego nie zamieniła.

Gość gość aga
ja też :) na szczescie mam 3 rodzenstwa, wiec jak bede stara to bede miała z kim grac w pokera :)

Gość gość
no i nie zal wam bedzie ze nie jest Wam dane urodzic dziecko/założyc rodzinę ?

Gość gość
dzieci psocą, piszą po scianach, trzeba je sadzac co pół godz na kibelek, chcą sie bawić w nudne zabawy, rzygaja w nocy i płaczą. niszczą ciało, gryzą sutki, płaczą w sklepach o zabawki i wyją jak wozy strażackie. Nie DZIEKUJĘ NIE CHCĘ DZIECI. Lubię spokój:)

Gość gość olga
Gość Aga, dokładnie :) Zawsze znajdą się osoby, z którymi będzie można "poszaleć" ;) Tym bardziej się znajdą (i już znajdują) im bardziej będziemy woooolne, swooobodne, radoooosne, he he he ;) A nie uwiązane do męża, którego trzeba "obrabiać", który chce decydować, ma swoje zdanie, wydziela kasę ! o nie ! co to to nie ;) Ja mam to gdzieś. Żyję jak mi się podoba. Uwielbiam samotność :)

Gość gość
ja tez uwielbiam ale na szczescie jak sie ma duuuuuuuuuzy dom to z chlopem malo sie widzi :D gorzej dzieci

Gość gość
Takie osoby powinny mieć obowiązek sporządzania testamentów u notariusza. Nie wiecie kiedy do trumny pójdziecie, może jutro, może za miesiąc, a zostaną po Was tylko problemy ze spadkiem.