Justyna3422 0 Napisano Grudzień 14, 2014 witajcie. Otwórz od kilku miesięcy moja miesiączka wyglada następująco: przez cały okres (7dni) mam brązowe plamienia, niekiedy widzę przeloty krwi. Lekarz po stwierdzeniu ze mam niedobór hormonów przepisał mi tabletki anty Microgynun21. Jednak po kilku miesiącach brania nie widziałam żadnych rezultatów. Postanowiłam zrobić badania na hormony. Mój progesteron wyniósł 0,34 ng. I muszę tu wspomnieć ze niespodziewanie w tym dniu dostałam okresu. Po skonsultowaniu tego z lekarzem, stwierdził ze taki wyniki jest w normie. nie wiem ci mam już robić bo te jego leczenia tymi anty nic nie dają. Proszę was o radę. Mam 21 lat i planuje na przestrzeni 3 lat starać się o dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 Proponuje szereg badań hormonalnych jeżeli coś niepokoi i będziesz wiedziała wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 A w którym dniu cyklu dokładnie robiłaś progesteron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna3422 0 Napisano Grudzień 15, 2014 Badania hormonalne robilam w pazdzierniku. A bylo to 16dc. W poniedzialek ide zapisac sie do innego lekarza, a w styczniu bede miala zrobione USG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2014 progesteron robi się 20 dc każdy ginekolog to powie.A okres regularny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna3422 0 Napisano Grudzień 15, 2014 No to moj mi nic nie mowil... A okres mam regularny bo biore tabletki (ktore tez mi ten lekarz na wyrownanie przepisal). W nastepnym miesiacu powtorze badania bo od wczoraj odstawilam anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach