Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on chce ją tylko bzykać?

Polecane posty

Gość gość

Były facet po 3 miesiącach razem rzucił moją była dziewczynę przez smsa. Tak ona twierdziła. Podobno cały czas się kłócili a ona czuła się przy nim najlepiej na świecie i zawsze go jak mówi kochała i nadal też podobno kocha. Pytanie. Skoro on ją rzucił kilka lat temu po 3 miesiącach razem a teraz znowu do niej wrócił a z tego co wiem to ona mu całkiem nieźle dawała d**y to... czy to jest możliwe że on do niej wrócił z braku zajęcia żeby sobie podymać czy raczej nie trwałby to tak długo bo już są razem ponad 2 miesiące. Szczerze życzę jej wszystkiego najgorszego bo ona mnie oszukiwała, okłamywała a na końcu stwierdziła że to moja wina.

Gość gość
tak to wygląda :D

Gość gość
ale po takim czasie, to było prawie 3 lata temu a ona twierdzi że ją kocha. Jakoś trudno mi uwierzyć że on jest szczery z nią i nie chodzi mu o seks.

Gość gość
myślę, że lepiej ci zrobi zajęcie się czymś sensownym. I przemyślenie sobie , dlaczego wybrałeś jakąś kiepską pannę i dlaczego ciągle przeżywasz co ona robi. To pozwoli ci nie marnować sobie życia i znaleźć dziewczynę na innym poziomie niż była. A ty jak głupi dzieciak analizujesz bzdury dlaczego to, dlaczego tamto . Szkoda czasu i energii

Gość nieoswojony
jedna baba mowi drugiej ze nie lubi kuzki dlugiej , a ta druga do niej mruga ze najlepsza kuzka dluga:-), zajmijta sie robota wkoncu.

Gość gość
życzę jej najgorzej i mam nadzieję że wszystko to co mi robiła do niej wróci dlatego się pytam

Gość Gwózdek z agregatu od lodófki
Pewnego razu zepsuła nam się lodófka i mój tata wezwał do niej fachowca. Kiedy przyszedł i przebadał sprawę stwierdził, że padł agregat. Fachowiec ten poszedł przygotować narzędzia by go naprawić, a ja zaczęłam oglądać ten agregat. Nagle zauważyłam że agregat ten drgnął parę razy mimo, że lodófka była wyłączona. Po chwili przyjrzałem się dokładniej i zauważyłam, że przy wgłębieniu w agregacie jest mała ciemno miedziana sfansowana końcóweczka. Zaczęłam ją pśtrykać aż wypadła. Włożyłam ją do słoika i zakręciłam szczelnie. Wzięłam mały odtwarzacz MP3 z dyktafonem wyszłam daleko w pole i nagrałam na nim dwie godziny nieustannego papkowania. Odtwarzacz umieściłam w tym słoiczku i zakręciłam go. Odtwarzało się na nim wcześniej nagrane prze zemnie papkowanie. Obserwowałam co się dzieje z tą koncóweczką. Nagle zaczęła ona podskakiwać w tym słoiczku i lekko się giąć, w sumie miała około 5 mm długości. Po chwili zauważyłam, że denko od słoika zaczęło się łuszczyć i rdzewieć a końcóweczka się wydłużyła przeszła przez nie i kierowała się w moim kierunku by mnie ókóć. Po chwili miał już 10metrów długości i dalej się wydłużała chciałam uciec przez drzwi ale wszystkie zamki w nich odpadły i runęły na ziemie i z każdego wychodził gwózdek, to samo było z klamkami w oknach. W kuchni pojawiło się bardzo dużo gwózdków kremowych, kłótników i innych groźnych zjawisk fansowych. Siedziałam schowana w kącie, ale gwózdek mnie w końcu ókół.