Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhhhona

Ja 36, on 29.

Polecane posty

Gość mhhhona

Pracujemy razem. Dostaje od niego sygnały,ze podobam się jemu jako kobieta. Dostałam nawet upominek na Mikołajki.Zastanawia mnie to,czy może mnie traktować poważnie jako materiał na partnerkę. Czy może kochankę? Oboje jesteśmy wolni,bezdzietni.On kawaler,ja po rozwodzie. Mieliście podobne doświadczenia?

Gość gość
Nie rozumiem w czym problem? Podobacie sie sobie, oboje jestescie dorosli i wolni. Czyzbys miala malomiasteczkowe uprzedzenia, ze to facet zawsze musi byc starszy??? hahaha

Gość gość
kilka lt to zadna roznica

Gość mhhona
Sama nie wiem.. Pracujemy w dużym mieście, korporacji..ale we mnie mnóstwo zahamowan.. Może to kompleks tego,ze jestem po rozwodzie?

Gość gość
oboje jestescie wolni i bez zobowiazan, wiec nie widze problemu. a on jest prawiczkiem, w tym wieku to juz na pewno ma zwiazki za soba

Gość gość
jesteś po rozwodzie, czyli wolna jak ptak więc możesz robić co tylko zechcesz nikogo nie powinno to obchodzić, bardzo możliwe jest ,że pragnie cię tylko na kochankę

Gość mhhona
Nie ukrywam,ze oprócz tego ze jest szarmancki i inteligentny, to ..ech szalenie mnie pociąga. Nie raz przyglądalam mu sie ukradkiem i zastanawiałam jakim jest kochankiem..

Gość gość
czyli też bardziej myślisz o nim jako kochanku niż partnerze do związku

Gość mhhona
Może dlatego,ze od pol roku nie byłam z mężczyzna.. Poza tym materiał na partnera musi mnie pociągać. To skrzywienie po skończonym małżeństwie. Odeszłam od męża,bo niestety przestał odczuwać potrzebę uprawiania miłości. Sam przyznał,ze kochanie się raz na miesiąc nie zdarza się parom W NASZYM wieku :[

Gość gość
powiem jedno poczujesz pożyjesz tą chwila będzie ci cudnie i zostaniesz sama ze złamanym życiem pomijając serce , bo nie lubię się bawić w chirurgię ok to ma swoje plusy i minusy z minusów , bo nie chce mi sie opisywać plusów z racji iż każdy wie jakie one są z minusów, ból dno cierpienie i wrażenie jakby cie ktoś oszukał obiecując góry :D nie, sama się oszukałaś wierząc w coś co rzadko kiedy odnajduje rzeczywistość

Gość mhhona
Oj .. Smutno mi się teraz zrobiło..

Gość gość
nie możecie spedzić świąt razem, albo jeden dzien?

Gość gość
oczekujesz że będziesz otrzymywać tylko pozytywne informacje, nie wiem czemu, ale mam wrażenie,że to on w tym związku może zostać skrzywdzony

Gość gość
Spędzenie Świat..na to jeszcze za wcześnie,póki co byliśmy na 1 randce. Mile mnie zaskoczył,bo elegancko się ubral,przyjechał po mnie,odprowadził do drzwi. Tacy mężczyźni są na wage złota. I za nic nie chciałabym go skrzywdzić.

Gość gość
Wszystko zalezy od Was, znam takie pary i maja sie bardzo dobrze:)

Gość gość
a ty masz dzieci?

Gość mhhona
..i prawdę mówiąc chciałabym go jak najszybciej schrupać..Eh ja mam za duzze pokłady seksualne w sobie. Boje się,Xeon widzi we mnie kochanie,a sama najchętniej zg****ilabym go na tylnym siedzeniu..

Gość gość
Zaliczy i zapomni, a na stałe zwiąże się z kobietą o 10 lat młodszą od Ciebie. Przykro mi ale taka prawda, jako facet Ci to piszę.

Gość gość
żarty tu sobie robisz prowokacja jak nic,ale uważaj kobiety też potrafią być niewyżyte

Gość mhhona
Nie mam dzieci.

Gość mhhona
Jak zatem sprawdzić czy myśli o mnie poważnie? Czy to wogole możliwe,aby rozszyfrować mezczyne i jego zamiary?